2777
2789
عنوان

آیا بااین شرایط جنین من تشکیل میشه یاخودموامیدوارنکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 22 پست
ماله من چهار هفته دیده شد فرق داره مگه

اره هر بدن با اونیکی فرق میکنه شاید لقاح شما زودتر بوده شاید دوره هات کمتر بوده 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هر بدن با اونیکی فرق میکنه شاید لقاح شما زودتر بوده شاید دوره هات کمتر بوده 

یعنی چی دوره هات کمتر بوده

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
یعنی چی دوره هات کمتر بوده

مثلا یکی دوره پریش ۳۰روزه هست یکی ۲۵روزه پس هم تخمک گذاری زودتر میشه هم لقاح

منم سر پسر اولم هفته۵ساک دیده شد اواخر هفته۶قلبشو شنیدم شایدم زودتر بوده ولی من این موقع رفتم دکتز

این‌یکی خوردم به تعطیلات عید دیگه نمیدونم کی ساک تشکیل شده کی قلب

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
مثلا یکی دوره پریش ۳۰روزه هست یکی ۲۵روزه پس هم تخمک گذاری زودتر میشه هم لقاح منم سر پسر اولم هفته۵س ...

اتفاقا دیر بع دیر پریود میشدم و موقل شدن هم سه دوز بودم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
عزیزم مطمعن باش دوهفته دیگ جنین رومیبینی  و دیگ اصلا بی بی چک نزن چون برامنم کمرنگ میشد😁جز است ...

خیلی خوشحالم کردی، اصلا دو روزه بی بی چکم اینجوریه داشتم سکته میکردم من با بدبختی بعد ۸ سال با آی وی اف تونستم بالاخره باردار بشم ، خیلی حساسم

دیگه بی بی نمیزنم

آره هفته ششم گفت همه چی خوبه هم ساک هست هم کیسه زرده، الان چهارشنبه باید برم برای قلبش، برام دعا کن مهربونم و مرسی که پاسخ دادی

پس تاپیک قدیمی هست شاخام در اومد گفتم این خانم تیکر یه سالگی نی نی داره ذوق بارداری دوم رو داره یعنی ...

آره عزیزم دنیااومده مرسی خدانی  نی شمارم حفظ کنه

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

آره عزیزم دنیااومده مرسی خدانی  نی شمارم حفظ کنه

خدا براتون حفظش کنه

خدا همه بچه ها رو برای مامان باباهاشون حفظ کنه