2777
2789

یازده روز بعداز پری بی بی چکم مثبت شد وی روز بعدش بتا22540بودرفتم سونوگرافی 6 هفته ویک روزم بودولی جنین نیس ساک وکیسه زرده هست.لکه بینی قهوه ای روشن هم دارم حالا من از روز سونو علاعم کم شده فقط کمی سینه درددآرم اوایل خیلی ضعف میکردم ولی الان نه.دیروز و امروزم بی بی زدم رنگاشو نسبت ب روز اول کم رنگ ترشدن بتا اومده پایین ینی داره سقط میشه؟

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

باز که نگران شدی عزیزم مگه آزمایش تائید کرد بتا اومده پایین؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگران نباش اصلا 6 هفته برای دیده شدن جنین خیلی زوده...... خیلیییییییی زود

آخه لکه بینی دارم و علاعم کم شده😢

باز که نگران شدی عزیزم مگه آزمایش تائید کرد بتا اومده پایین؟

آزمایش نه ولی بی بی زدم کم رنگ ترشدن نسبت ب اولی ای خدا اگ شنبه برم نبیند چی کارکنم😢

دقیقا دکترم گفت بااین بتا بایددیده  میشد

22 هزار خیلی بالاست.من 750 بودم رفتم جنین دیده نشد.10 روز بعدش هم جنین بود هم قلب داشت.

امیدت به خدا باشه عزیزم استرس نداشته باش

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
آخه لکه بینی دارم و علاعم کم شده😢

سلام عزیزم میدونم که این موضوع خیلی قدیمیه ولی کمکم کنین

من الان هفته هفتم بارداری هستم

هفته ششم فقط کیسه زرد و ساک بارداری بود و جنین نبود که گفت دو هفته دیگه بیا

الان دو روزه بی بی چک میزارم کمرنگتر شده و ده روز پیش خیلی پر رنگتر بود 😔😔 چیکار کنم؟ اصلا خونریزی و لک هم ندارم 

میشه به بی بی چک اعتماد کرد؟ من با ای وی اف باردار شدم

سلام عزیزم میدونم که این موضوع خیلی قدیمیه ولی کمکم کنین من الان هفته هفتم بارداری هستم هفته ششم ف ...

عزیزم مطمعن باش دوهفته دیگ جنین رومیبینی  و دیگ اصلا بی بی چک نزن چون برامنم کمرنگ میشد😁جز استرس  چیزی نداره وقتی کیسه زرده باشه حتماجنین هم  هست فقط کوچولوعه  دیده نمیشه فسقل من ک اون بالاها قایم شده بود دکترب  زور پیداش کرد

دقیقا دکترم گفت بااین بتا بایددیده  میشد

بالای 2000 باید ساک تشکیل شده باشه. دعا میکنم نی نی سالم خدا بهت بده . ولی امکانش هست خارج رحمی باشه. دو بار ظرف 48 ساعت برو آزمایش بتا بده. اگه دو برابر بشه بتا یعنی طبیعی هست و داخل رحمی هست. 

نه عزیزم نگران نباش اصلا 6 هفته برای دیده شدن جنین خیلی زوده...... خیلیییییییی زود

ماله من چهار هفته دیده شد فرق داره مگه

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
عزیزم مطمعن باش دوهفته دیگ جنین رومیبینی  و دیگ اصلا بی بی چک نزن چون برامنم کمرنگ میشد😁جز است ...

پس تاپیک قدیمی هست شاخام در اومد گفتم این خانم تیکر یه سالگی نی نی داره ذوق بارداری دوم رو داره یعنی چی

ای جانم پس اوشون که غصشو میخوردی دنیا اومده الان داره میشه یه ساله خدا حفظش کنه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!