2777
2789

درمورد ترشحات توبارداری میخواستم بپرسم

من الان توماه ۶ام وگاهی  یهو ترشح داغ وسفیددارم

نمیدونم طبیعیه یانه

وتاچه حدی طبیعیه

تاروزی چندبار طبیعیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ولی ندارم.اگه زیادشدترشحت شایدکیسه ابت پاره شده.حواستوجم کن

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
کلا ترشح اگه بی رنگ وبی بو باشه طبیعیه توبارداری بیشترهم میشن

سفید یا بی رنگ؟

آخه میگن بی رنگم نشانه نشت کیسه آبه؟

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

برو تاپیک همین الان منو بخون ببین همین مشکل منو داری منم تو ۶ ماه هستم ۲۵ هفته هستم همین مشکلو دارم نوشتم چجور ترشحیه بعضی دوستات خیلی کمک کردن برو بخون ببین همینجوریه ک من گفتم بیا بمنم بگو لطفا

اگه سفید زنگ خاصی نداره بوی بد نداره مشکلی نیست طبیعیه بعد کیسه آب پاره شه یه دفعه اب زیاد میاد حداقل نصف لیوان 

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
چرابعضیا دارن بعضیاندارن🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

بستگی داره به بدن من یه ماه زیاد داشتم بعد دیگه کم شد طبیعه نگران نباش

خدایا شکرت یا امام زمان خودتت کنجدمو حفظ کن برای سلامتی کنجد مامان صلوات می فرستی 😘😘😘
هیچی؟ بنطرت چه دلیلی داره کیسه اب توماه۶پاره بشه؟ دیشب تاصبح خیلی لگدمیزد...صبح پاشدم یهو اینجو ...

من اصلاترشح ندارم قبل بارداری زیادبودولی ازوقتی حامله شدم ترشح ندارم.معمولاترشح ابکی داغ واسه کیسه ابه شایدسوراخ شده اگه هرازگاهی میشه برودکتربگو.ولی نزارمعاینت کنه وگرنه کاردستت میده خونریزی میکنیوخطرناکه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
برو تاپیک همین الان منو بخون ببین همین مشکل منو داری منم تو ۶ ماه هستم ۲۵ هفته هستم همین مشکلو دارم ...

نه ازمال من غلیط وچسبنده نبود

حالت آبکی داره

راستش انقدرازمعاینه واینامیترسم جرات ندارم به دکترم بگم😔😔😔😔چیکارکنم؟

بدون معاینه نمیتونن بفهمن مشکلی هست یانه؟