2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا یه لحظه بیاین نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یکشنبه انشالله بایدبرم دیگه ترشح داغ نداشتم ولی لباس زیرم همیشه مرطوبه وترشح دارم خیلی نگرانم ...

عزیزم یه نوار بهداشتی بزار چند بار سرفه کن اگه نوار خیس شد از کیسه ابه.بعدم ترشح تو بارداری کاملا طبیعیه. جز زمانی که مثل ادرار رقیق باشه و از رون پات بیاد پایین.حتما زودتر خودتو بیمارستان برسون ازت تست آمینوشور میگیرن اگه اسمشو اشتباه نگفته باشم.فکر نکنم معاینم کنن ولی پشت گوش ننداز برو بیمارستان

میشه‌ برای شادی روح‌‌ مادربزرگم صلوات بفرستین😢
عزیزم یه نوار بهداشتی بزار چند بار سرفه کن اگه نوار خیس شد از کیسه ابه.بعدم ترشح تو بارداری کاملا طب ...

درحدقطره ست

ولی خب لباس زیرم همش مرطوبه

همینومیخوام بدونم که اکثراتوبارداری همینطورن ولباس زیرشون مرطوبه یانه

شما خودتون باردارین؟

ببین چون درحدقطره ست میخوام یکشنبه برم پیش دکترم

دکترمم همون تست امینوشورمیکنه؟باچی یعنی؟

یعنی معاینه داخلی نمیشم؟

من میترسم یهوبه خونریزی داینابیفتم بدتر

درحدقطره ست ولی خب لباس زیرم همش مرطوبه همینومیخوام بدونم که اکثراتوبارداری همینطورن ولباس زیرشون ...

بله من‌باردارم.ولی مرتب لباسم‌مرطوب نمیشه.تا جایی که من میدونم این تست فقط بیمارستان انجام میشه و مثل بیبی چک میمونه

درحدقطره ست ولی خب لباس زیرم همش مرطوبه همینومیخوام بدونم که اکثراتوبارداری همینطورن ولباس زیرشون ...

معاینه داخلی  فکر نکنم انجام بدن.من که مشکوک به عفونت بودم اصلا دکترم معاینه داخلی نکرد

بله من‌باردارم.ولی مرتب لباسم‌مرطوب نمیشه.تا جایی که من میدونم این تست فقط بیمارستان انجام میشه و مث ...

اها پس بیمارستانه

اونم تواین وضعیت کروناکه من مطب دکترم زوری میرم

یکشنبه برم دکترم ببینم چی تشخیص میده

ترشحات طبیعی بارداری بی بو و بدون سوزش با یه غلظتیه.شیری یا بیرنگه.اگه زرد یا پنیری و سبز باشه که نش ...

نه ازمن هم بیرنگ هم سفید وغلظت نداره خیلی

سوزش وایناهم اصلاندارم

دیروزتاحالاهم سمت راست شکمم تیرمیکشه

نمیدونم چیزخاصیه یامثلا شکمم سرماخورده

اها پس بیمارستانه اونم تواین وضعیت کروناکه من مطب دکترم زوری میرم یکشنبه برم دکترم ببینم چی تشخیص ...

انشاا... چیزی نیست این چندروزم خوب استراحت کن زیاد فعالیت نکن تا بری پیش دکترت