2777
2789
عنوان

بیاین ماجرای دعوای امروزم با خواهرم و شوهرمو براتون تعریف کنم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 103 پست

بابا کرونااااااا کروناااا کرونااااس دیوونه شدیم از دستتون چرا نمیخواید قبول کنید

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرتو باش😝

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وا چه ربطی داره کوبیده را داغش کنی کروناش از بین میره این واقعا مسئله ای نبود ک بری تو اتاقت گریه کنی میخواستی ب شوهرت بگی رو گاز داغش میکنم با خیال راحت بخور

چرا اینقدر خودتا عذاب دادی😑

نرو بابا چه خواهری داری بجای دستت دردنکنشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود....ای خدا راضیم به رضای تو..خدایا خودت پشتوپناه بی کسان باش خودت دست گرفتارارو بگیر خدایا تواین زمونه که کسی امیدی به زندگیو آینده نداره تو امیدشون باش .خدایا مشکل همه روحل کن تو انقدر خوبی انقدر مهربونی میدونم هوای بنده هاتو داری خدایا امیدمون به توعه🙏                               یه  صلوات بفرستین برای سلامتی وظهور امام زمان

با خاهرات برخورد میکردی ب شوهرتم توضیح بده وقت نکردم یادم رف غذا بیارم از اونجا مجبور شدم کوبیده بگیرم بعدم وقتی حرارتش بدی مشکلی نداره که 

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

خواهرت خيللي بد گفته كاري ندارم

وللللي عزيزم شما چرا انقدر خودتو اذيت ميكنييي كه واااااي شوهرم مياد ناهار نداره!!

خب يروز ناهار نيست تخم مرغ ميخورد املت ميخورد پنير ميخورد

وقتي انقدررر خودتو اذيت ميكني باعث ميشه ادما ناديده بگيرن زحمتتو

اينو خواهرانه بهت گفتم 

ديدم كه بهت ميگم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤