2777
2789
عنوان

بیاین ماجرای دعوای امروزم با خواهرم و شوهرمو براتون تعریف کنم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 103 پست

عزیزم اولا تو لطف کردی به خواهرت کمک کردی وظیفت نبوده که طلبکارم بشه دوما باید خیلیم خوشحال میشد نه که هم تو رو برنجونه هم دعوا بندازه خونت امان از این خواهرا واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییییی......... اگه بری!!! من بودم نمیرفتم خواهر پررو، تولد کادو ببریم فوحشم بخوریم؟؟؟ والا

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)

دخترووووو بگو ببینم رفتی تولد یا نه؟؟؟ چی شد چی گفتین؟؟؟ تولد کادو میبریم ک راحت بریم شام بخوریم نهایت ی کمک کوچولو نه ک ژله درست کن و حال و جمع کن و فلان کن و ه مجرد بودی باز ی چیزی

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)

بچه ها

خواهرم زنگ زد.گفت هم تو مقصر بودی هم من.زنگ زدم خوب شیم.نباید ولم میکردی تو این وضعیت و......

شوهرم پیام داد شب کتلت درست کن بخوریم......فعلا روابط در این وضعیته....منم کلاس بودم.همش اشکم میومد.به بقیه گفتم سرم درد میکنه😞😞هنوزم چشمام میسوزه.....

بچه ها خواهرم زنگ زد.گفت هم تو مقصر بودی هم من.زنگ زدم خوب شیم.نباید ولم میکردی تو این وضعیت و..... ...

تو یه آدم خوبی که بین دو تا آدم پرتوقع گیر افتادی!!!

دقیقا کی و کجا بود که زندگیت از اون چیزی که میخواستی بشه فاصله گرفت
تو یه آدم خوبی که بین دو تا آدم پرتوقع گیر افتادی!!!

هعععععی.....شاید بخاطر ماه تولدمه.میگن خردادیا اینطورین....ولی ازین به بعد دیگه یاد گرفتم چطوری باشم....

بچه ها خواهرم زنگ زد.گفت هم تو مقصر بودی هم من.زنگ زدم خوب شیم.نباید ولم میکردی تو این وضعیت و..... ...

ناراحت نباش خوبه که باز ازت دلجویی کرد بذار یه ماجرایی و تعریف کنم تا ببینی ادم های بی انصاف تو همه ی خانواده ها هستند خواهر من برای عروسیش به من گفت ببین عروسیم اومدی اومدی نیومدی هم به جهنم تازه خوشحال تر هم میشم فکر میکنی سر چی این و گفت  سر این که من یه پس انداز دو ملیونی داشتم و مامانم اینا گیر داده بودند برای خرج ارایشگاه و لباس و ...پول کم آوردیم میخوایم خب منم ۲۰ سالم بود نمیخواستم دست به پس اندازم بزنم مخصوصا وقتی که می دیدم مامانم هم خرج عروسی داده هم جهیزیه هم نصف پول خونه حرصم در میومد اما عروسی خواهرم و رفتم اون هم هیچ وقت ازم دلجویی نکرد الان هم پشیمون نیستم که رفتم اگر نمی رفتم تا عمر داشتم مثل یه گره عصبی تو ذهن همه مون میموند تو هم برو مخصوصا که خواهرت بهت زنگ زده ولی درسی بشه برات برای کسی اضافه کاری نکنی هیچ کس حتی بچه ات

ناراحت نباش خوبه که باز ازت دلجویی کرد بذار یه ماجرایی و تعریف کنم تا ببینی ادم های بی انصاف تو همه ...

من بودم نمیرفتم... تا بدونن ادم دل داره ناراحت میشه...