2777
2789
عنوان

خانوماتورخدامیایین باردارم.دارم از استرس میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست
بهش بگو ترشحات موکوسی دهانه رحم ازم خارج شد همون ترشحاتی که قبل  زایمان قبلی ازم خارج شده بود م ...

معاینم کنه دکتر یا سنوداخلی برام بنویسه برا بچه ضرر نداره؟ ینی ریسک نیس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا به خودت استرس  راه نده اصلا میری معاینه میشی میگه یه ترشح معمولی بوده همین  تو ...

یه مدته از دست کرونای لعنتی استرس میگیرم شدید شاید بخاطر همیناس الان هیچ دردی ندارم هیجام فقط یهو ظهر دراز کشیده بودم دیدم یه همیچن چیزی ازم خارج شده 

معاینم کنه دکتر یا سنوداخلی برام بنویسه برا بچه ضرر نداره؟ ینی ریسک نیس؟

نه میگم که گلم من با سرویکس 22 تا ته بارداری رسوندم برای اینکه مطمئن بشم سونو درسته تکرار هم کردم صد جا هم سرچ کردم مشکلی نداره سونو هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه

در مورد اون ترشح هم مشکلی نیست عزیزم داری بیخود به خودت استرس میدی آخر با همین استرس خودت رو به انقباض میندازیا

دارم بهت میگم بچه ت به موقع دنیا میاد تو فقط پیگیری کن و استرس نداشته باش

الان از جات بلند نشو موقع رفتن هم صندلی ماشین رو بخوابون دراز بکش آهسته حرکت کنید یه شیاف هم بذار بعد حرکت کنین

من دقیقا توی ۲۶ هفته فهمیدم سرویکسم ۲۲ شده درحالیکه باید ۳۰ به بالا باشه ولی بچه م به وقت خودش دنیا اومد شما هم همینطور 

یه مدته از دست کرونای لعنتی استرس میگیرم شدید شاید بخاطر همیناس الان هیچ دردی ندارم هیجام فقط یهو ظه ...

نفس عمیق شکمی بکش 

شکمت رو از هوا پر کن شکمت بیاد جلو بعد با دهان خارج کن تصور کن شکمت مثل بادکنکه و داری با دم عمیق بادش می‌کنی اینجوری استرس رو مدیریت کن

صلوات حضرت زهرا رو هم زیاد بفرست 

نه میگم که گلم من با سرویکس 22 تا ته بارداری رسوندم برای اینکه مطمئن بشم سونو درسته تکرار هم کردم صد ...

انشالله طوری نباشه شیاف چی بزارم شیاف ندارم که.همین یه ماه پیش بود تقریبا که تپش قلب داشتمو استرس نفسمم نمیومد دکتر چن تا قرص بهم داد خوردم با یه امپول برا اینکه زایمان زودرس نکنم امپول رو زدم بعد الان این ترشح رو دیدم هرچی به خودم دلداری میدم که طوری نیست ولی باز دلم آشوبه

انشالله طوری نباشه شیاف چی بزارم شیاف ندارم که.همین یه ماه پیش بود تقریبا که تپش قلب داشتمو استرس نف ...

شیاف سیکلوژست یا همون پروژسترون عیب نداره فعلا چیزی معلوم نیست همون با احتیاط برو فقط

نفس عمیق شکمی بکش عزیزم میری میفهمی هیچی نیست خیالت راحت میشه

این اصلا شبیه ترشحات عادی نبودا خیلی سفت برا شما اینجوریع

از قبل بارذاری سفت تره نیدونم شاید برا شما مشکلی باشه بهتره بری دکترت 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
عزیزم من نمی‌تونم از فکرت بیرون بیام هر روز سر می‌زنم لطفا هر وقت اومدی از احوالت به من خبر بده ان ش ...

سلام خوبی فداتشم که اینهمه بفکرم بودی ببخشید نگرانت کردم.من همون روز زنگ دکترم زدم که برم منشی گفت دکتر نیست تا شنبه .منم اونقد استرس داشتم رفتم درمونگاهه نزدیکمون فشارمو گرفت رو۸ بود خیلیم استرس شدید داشتم بعدش درمونگاهه بهم گفت برو زایشگاه یه چک بشو رفتم زایشگاه فشارمو گرفت صدای قلب بچه رو گرفت گفت صدای قلبش خوبه خداروشکر.بعدش گفتم ک اینجوری بودم ترشحات این مدلی داشتم دکتر‌که نبود توزایشگاه همین ماماها بودن اصلا جواب درستی بهم ندادن همش میگفتن ترشحات طبعییه تووبارداری گفتم بابا اینا ترشحالت عادی نبود این مدلی این مدلی بود ولی هیچی نفهمیدن اصلا منم به حرف اونا قانع نشدم یه ازمایش چکاب برا مسمومیت حاملگی اینا انجام دادم ازمایشام خوب بود فقط گف تو ادرارت خونه اینم امکان داره از کلیه درد باشه .الان خداروشکر بهترم ولی اون روز جواب درستی اصلا بهم ندادن همین ماماها بودن دکتر نبود دیکه فردا دکترم میاد برم ببینم چی میگه ازتوهم خیلی ممونم اون روز خیلی ارومم کردی😘😘

سلام خوبی فداتشم که اینهمه بفکرم بودی ببخشید نگرانت کردم.من همون روز زنگ دکترم زدم که برم منشی گفت د ...

خیلی ممنون که خبر دادی گلم خب خدا رو شکر که خوبی 😍😍😍😍 پس ان شاالله چیزی نیست 😃😃😃 ان شاالله فردا هم میری پیش دکتر خیالت راحت تر میشه

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ان شاالله توی ۳۹ هفته با یه زایمان آسون بیاد توی بغلت ⁦❤️⁩