2777
2789
عنوان

خانوماتورخدامیایین باردارم.دارم از استرس میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست
اخه این یه حالت بلغم مانند بزرگ کش دار شفاف سفت اصلا از این ترشحالت عادی نبود

حتما برو دکتر بهتره زنگ بزنی نری ممکنه مخاطی باشه که جلوی سرویکس هست چون میگی سفت بوده یه سرچ کن ببین شبیه اون بود یا نه

استرس به خودت نده هیچی هم نباشه استرس یه کاری می‌کنه یه چیزی بشه پس استرس نده به خودت ولی پیگیری کن

خون دماغ هم ممکنه از فشار خون باشه 

قبل از حاملگیم عفونت قارچی داشتم ولی دارو استفاده کردم خوب شدم کاملا الان بازم انکار قارجی شدم به دک ...

اون ترشحه مهم نیس ولی واسه خون دماغت برو دکتر فشارتو بگیره فشارت بالا نباشه یه وقت

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من حتما برید دکتر من تجربه کردم تو بارداری هیچوقت نباید بگی مهم نیست این اتفاق عادیه 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
این ترشحات و من از اول بارداری دارم .خون دماغ بخاطر گرمی خوردنته یا فشارت حتما ب دکترت بگو درموردش ش ...

این اصلا شبیه ترشحات عادی نبودا خیلی سفت برا شما اینجوریع

حتما برو دکتر بهتره زنگ بزنی نری ممکنه مخاطی باشه که جلوی سرویکس هست چون میگی سفت بوده یه سرچ کن ببی ...

خب همین ترشح مخاطی جلوی سرویکس که میگین اگ بیاد خطرناکه یا نه طبیعیه؟

اگه سفید باشه مشکلی نیست چون حامله ای این ترشحات روز ب روز زیادتر میشن.

سفید خیلی خیلی شفاف مث حالت بلغم و مخاطی  شکل چسبناک.برابچه اولم وقتی میخاستم زایمان کنم همین ترشح ازم اومد ک دیگه رفتم بعدش دردادی زایمانم شروع شد براهمین خیلی مترسم

این اصلا شبیه ترشحات عادی نبودا خیلی سفت برا شما اینجوریع

عزیزم زنگ بزن بیمارستان وصل کنن با یه ماما حرف بزنی یا از اپلیکیشن دکتر ساینا استفاده کن با متخصص زنان صحبت کن یا به دکتر خودت زنگ بزن هر چی هست از روی تجربیات دیگران زمان رو از دست نده شاید خدای نکرده اون مخاط سرویکس باشه واقعا و نشانه باز شدن دهانه رحم باشه نیاز باشه استراحت مطلق بشی

خب همین ترشح مخاطی جلوی سرویکس که میگین اگ بیاد خطرناکه یا نه طبیعیه؟

اگر همون مخاط باشه یعنی دهانه رحم کم کم میخواد باز بشه برای همین میگم زمان رو از دست نده شاید هیییییچی هم نباشه ولی اگر یه درصد همون باشه بهتره استراحت مطلق بشی و آمپول و شیاف بزنی

عزیزم زنگ بزن بیمارستان وصل کنن با یه ماما حرف بزنی یا از اپلیکیشن دکتر ساینا استفاده کن با متخصص زن ...

عصر میخام برم پیش دکتر خودم الان دکترم نیستش مطب.سر زایمان اولیم قبل زایمانم که کمی دردام شروع شده بود معاینه ک شدم همیچین ترشح سفت مخاطی شکلی ازم اومد ک دیگه بعدش دردای زایمانم شروع شد و زایمان کردم اینم الان همچین ترشحیه میترسم.این ترشح سرویکس ک میگین ممکنه خطرناک باشه؟

اگر همون مخاط باشه یعنی دهانه رحم کم کم میخواد باز بشه برای همین میگم زمان رو از دست نده شاید هییییی ...

احساس میکنم همون مایع مخاطی شکل سفتی بود ک موقع زایمان اولم ازم اومد بعدش دردام شدید شد زایمان کردم انگار این همون مایع بود.عصر میخام برم پیش دکترم ببخشید به دکترم چی بگم که متوجه منظورم بشه چجوری بهش بگم توروخدا میدونی بهم بگو

عصر میخام برم پیش دکتر خودم الان دکترم نیستش مطب.سر زایمان اولیم قبل زایمانم که کمی دردام شروع شده ب ...

ببین اصلا به خودت استرس  راه نده اصلا میری معاینه میشی میگه یه ترشح معمولی بوده همین

تو الان نه درد داری نه هیچی حتی اگر یه درصد اون هم باشه آمپول میزنی و شیاف و استراحت می‌کنی نگهش میداری 

یکی از دوستام طول سرویکسش 17 بود بچه شو تا خود ۳۹ هفته نگه داشت خودم سرویکسم 22 بود تا ۳۹ هفته بچه م دنیا نیومد پس به خودت استرس نده حتی اگر اون مخاط هم باشه با استراحت و آمپول پرولوتون و شیاف عقب میندازی

استرس مثل آمپول فشار میمونه همه جای بدن توی استرس منقبض میشه از جمله رحم 

پس با استرس فقط باعث میشی انقباض بگیری هیچ نفعی برات نداره ریلکس باش و تا معاینه دکتر صبر کن

احساس میکنم همون مایع مخاطی شکل سفتی بود ک موقع زایمان اولم ازم اومد بعدش دردام شدید شد زایمان کردم ...

بهش بگو ترشحات موکوسی دهانه رحم ازم خارج شد همون ترشحاتی که قبل  زایمان قبلی ازم خارج شده بود معاینه می‌کنه یا می‌فرسته سونوی واژینال ببینه سرویسکت کوتاه شده یا نه و اینکه دهانه رحم باز شده یا نه 

https://www.google.com/search?q=خارج شدن مخاط سرویکس در بارداری&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwix09_o8KvqAhVqTxUIHV5SBMAQ_AUoAXoECA4QAQ&biw=393&bih=719&dpr=2.75#imgrc=3KF0F4FglJu8TM

شبیه این عکس بود؟

ببین حتی اگر این هم باشه باز به این معنی نیست که زایمان نزدیکه ها

ممکنه قسمتیش خارج شده باشه نه همه برای همین میگم استرس نداشته باش اصلا