2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا شوخی نکن باهاش توی اون دوران خیلی حساسیم😅

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

خونه ساکت. با احترام شب نشینی با نوجوان و خریدن خوراکی های مورد علاقه او 

بیرون بردن نوجوان بعد از انجام تکالیفش

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً

فیلم‌های مورد علاقه بچتو و فیلم‌های مناسب سنشو دانلود کن با همدیگه نگاه کنید از عصرونه های خوشمزه حتماً درست کنید با هم بخوری بزن و برقص داشته باشید با همدیگه درد دل کنید وقتایی که نیاز به در دل هست بازی کنید هر از گاهی دوستای خوبشو دعوت کنید

باهم فیلم ترسناک می بینیم و تخمه و مخلفات و.. 

می دونن من می ترسم عمدا انتخاب می کنن😅 لحظه های حساس منو می فرستن زیر پتو و بعد تموم میشه میگن مامان بیا بالا حالا!😂

اهنگ و رقص و پارتی ۳ نفره!

گاهی می زارم اشپزخونه رو به گند بکشن و اشپزی کنن! 🥲

و اونجا رو به خاک و خون می کشن دوتایی! 

حدا جدا هم اشپزی می کنن! 🥲

و..

اول از همه دوستی و ارامش در خانه . خونه باید محل ارامش باشه بعد از اون اصطلاحا پایه باش . توی علایقش حتی خنگ بازیاش .مثلا اهنگ مورد علاقه شو باهاش گوش باهاش فیلم و کارتون ببین کتاب بخون در موردش حرف بزنید اگر مشکلی داره یا احساس بدی داره براش یه مشاور امین و دلسوز باش . بیرون رفتن و گردش و تفریحاتی که دوست داره خوبه ‌ . ضمنا اگر یه ادم امن براش ایجاد کنی خوبه ادم امن یعنی کسی که تو بشناسیش مثلا عمه ای خاله ای کسی . ولی بتونه امین و دوست بچه ات هم قرار بگیره  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
باهم فیلم ترسناک می بینیم و تخمه و مخلفات و.. می دونن من می ترسم عمدا انتخاب می کنن😅 لحظه های حساس ...

خوشحال شدم واسشون🫠

چقد خوبه که پایه ای😁❤️

《برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،درروزگاری که شغل اولِ انسان ها زخم زدن بر یکدیگر است .》💔🕊

پسر15 ساله

برای پسر نوحوان ارتباط با پدرش خیلی مهمه این که دونفره به تفریحات اصطلاحا مردانه برن خیلی مهمه . 

از طرفی پسر نوجوان به استقلالش اهمیت میده اگر بتونی براش راهکارهایی پیدا کنی که کارهایی رو مستقل انجام بده عالیه مثلا بره مدرسه و بیاد یا مثلا برای خونه نون بخره یا مثلا باباش توی یه جای خلوت و امن یکم رانندگی یادش بده این چیزا توی روحیه اش خیلی اثر داره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خوشحال شدم واسشون🫠چقد خوبه که پایه ای😁❤️

ممنون عزیزم 

هرچند سرو کله زدن باهاش گاهی  کلافه کنتده میشه 

ولی خوب  خواسته ها و کارهاشون کاملا طبیعیرهست 

یاد نووجوانی خودم می افتم کوتاه میام .

جلسه گاهی می زارم ومی گم از چیزی یا کاری می کنم ناراحت هستید بگید 

و اکثرا می گن غر نزن !😅

که خییلی کمتر کردم .و رابطه مون هم خیلی بهتر شد