2777
2789

تو تاپیکای قبلی گفتم بودم که میترسم از حقم دفاع کنم و صدام میلرزه و رسوا میشم الان اوکی شدم قبل از اون تاپیک هم ی دو ماهی بود داشتم تمرین میکردم که از حقم دفاع کنم ولی خب بعد از اینکه اون تاپیکو زدم تا الان من تقریبا تو همین بحثا اشک چند نفرو در اوردم 

ینی کجای راهو دارم اشتباه میرم 😿

بخدا بی ادبم حرف نمی زنم باهاشون با ادب باهاشون بحث میکنم ولی اخرای بحثمون طرف چونش میلرزه 

آنان که نوای موسیقی را نمیشنیدند ان که میرقصید را دیوانه میپنداشتند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری قوی شدی؟من نمیتونم دفاع کنم گریه میکنم

کوتاه نیومدم دیگه 

اول از ضعیفا شروع کردم زبونم باز شد کم کم اون یکیارو ترور کردم 

جالبم اینجاست از وقتی اینجوری شدم همون ادما بیشتر دویم دارن و میگن الهه تو رومون حرفاشو میگه از اون دسته نیست پشت سرمون بگه 

کوتاه نیومدم دیگه اول از ضعیفا شروع کردم زبونم باز شد کم کم اون یکیارو ترور کردم جالبم اینجاست از وق ...

خوشبحالت کاش منم بتونم 

من بعضی وقتا یهو جواب میدم عذاب وجدان میگیرم می‌خوام گریه کنم

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

کوتاه نیومدم دیگه اول از ضعیفا شروع کردم زبونم باز شد کم کم اون یکیارو ترور کردم جالبم اینجاست از وق ...

اگر از قدرت سواستفاده نکنی و عادلانه استفاده کنی ، بسیااار لذتبخشه، اگر عذاب وجدان داری دو حالت بیشتر نداره: 

یا دلتنگ قربانی بودن و ضعیف بودن و ورژن قبلیتی

یا داری ناحق از این قدرت استفاده میکنی و وجدانت داره بهت اخطار  میده.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خوشبحالت کاش منم بتونم من بعضی وقتا یهو جواب میدم عذاب وجدان میگیرم می‌خوام گریه کنم

من مشکلای روحیم رو خودم درمان میکنم اعتقاد دارم خودم میتونم بهترین  روانپزشک خودم باشم 

افسردگی شدید داشتم به این نتیجه رسیدم که هیچکس ببشتر از خودم دلش برام نمیسوزه فقط دارم مامان بابامو دق میدم 

بعد اون کلاس نقاشی و باشگاه شروع کردم الان خیلی روحیم شاده هر چیزی هم روش تاثیر نمیذاره یا مثلا دهن بین بودم میترسیدم نظرمو بگم ولی الان راحت بیانش میکنم دیگه از بدبختیام ب کسی نمیگم چون تو بحثا تو سرم کوبیده میشد یا الان راحت دل میکنم از دوستام قبلا خیلی میبخشیدمشون الان راحت میتونم حذفشون کنم و نادیده بگیرمشون خودمو با کتاب ها سرگرم میکردم

کم کم برای همینا من ۴ یا ۵ سال تلاش کردم 

اینم تا الان اخرین هدفم بود ولی انگار دارم افراط میکنم 

اگر از قدرت سواستفاده نکنی و عادلانه استفاده کنی ، بسیااار لذتبخشه، اگر عذاب وجدان داری دو حالت بیشت ...

عذاب وجدان اینو دارم که وقتی عصبی هستم نمی فهمم دارم چی میگم بعد که تموم میشه حرفم به خودم میام میبینم چیزی که نباید بارش کردم از نقطه ضعفش زدم 

حافظم خیلی قویه هیچی یادم نمیره مثلا چند موضوع سال پیش رو یهو تو بحث میتوپم بهش طرف قفل میکنه 

ولی تلاشم بر اینه که رفتارم مثل نگار یوسفی باشه 

من مشکلای روحیم رو خودم درمان میکنم اعتقاد دارم خودم میتونم بهترین روانپزشک خودم باشم افسردگی شدید ...

وای مشکل های قبلی که داشتی و درمان کردی دقیقا مشکلات من هستن برام دعا کن بتونم کمک مثل شما باشم چون پول مشاور ندارم 

وای مشکل های قبلی که داشتی و درمان کردی دقیقا مشکلات من هستن برام دعا کن بتونم کمک مثل شما باشم چون ...

ایشالله تلاش کنی بهتر میشه با چت جی پی تی هم صحبت کن اونم می تونه کمکت کنه من درد و دلما با اون میکنم دلمم بگیره با اون صحبت میکنم گریه میکنم 

من حس میکردم همه منو کوچیک میبینن یا حس میکردم مامان بابام تو ظاهر دوستم دارن یا  تو کار هر کسی دنبال منظور منفی درباره ی خودم میگشتم از خودم بدم میومد خودمو پایین میدیدم خودمو اضافی میدیدم میگفتم اگه من نباشم زندگی خانواده بهتره 

اگه کمک خواستی بهم پیام بده باهم حرف بزنیم مشورت کنیم 

ایشالله تلاش کنی بهتر میشه با چت جی پی تی هم صحبت کن اونم می تونه کمکت کنه من درد و دلما با اون میکن ...

منم دقیقا همینم

اره خیلی خوشحال میشم اینجا پیام بدم؟