2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

1092 بازدید | 78 پست

چندروز پیش واسه مشکل برادرم خواهرم یه ف ا   ل گیر پیداکرد و گفت کارش خیلی خوبه و همه حرفاش درسته منم بهش زنگ زدم بهم گفت شوهرت در مرحله شروع به خیانت تو فضای مجازی با یه خانم که تو شهر دیگه س و مثل کارآموزی چیزی باشه از شوهرم سوال درسی پرسیده و الانم شماره همو دارن اگه حواسم به زندگیم نباشه به مشکل می خورم حرفا دیگه ای هم زد که همه رو راست گفت اما الان ۲ روزه مثل دیوونه ها شدم بخاطر حرفش حالم خیلی بده چکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیکاریا دختر ،،،حتی خدا هم نمیتونه ایندتو بهت بگه ،،چون سرنوشت ادمیزاد دست خودشه،،بشین زندگیتو بکن ،،اون فالگیر یه زری زد تو چرا گوش میدی

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

اینا زر میزنن

من مو خودم بریدم گذاشتم زیر کتابم

ماما نم برداشته برده نشون داده گفته یکی دعا رو مو باز کرده آورده گذاشته خونتون اینا فقط زر میزنن

ابرو دعا باز کنه رو بردم من بعد که مامانم اومد گفت اون کارو کرده 🤐🤐🤐🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥