2777
2789
عنوان

اولین علائم بارداری من :)

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 23 پست
نه لزوما همیشه هم اینطوری نیست. خیلی از علائم بلافاصله بعد از لقاح مشخص میشه. من خیلیا رو دیدم تکرر ...

عزیزم ترشحات چطوری بود؟؟

کمر درد هم داشتی ؟؟؟

منم آخرین تاریخ پریم ۱۴خرداد هس ولی نشدم تا خال

عزیزم ترشحات چطوری بود؟؟ کمر درد هم داشتی ؟؟؟ منم آخرین تاریخ پریم ۱۴خرداد هس ولی نشدم تا خال

من این ماه ترشحم خیلی خیلی کم بود. یعنی ماه های قبل خیلی بیشتر ترشح داشتم. بخاطر همینم اصلا فکر نمیکردم باردار باشم. علائم هم هیچی ندارم تاحالا. فقط نفخ شدید. ان شاءا... باردار باشی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بیبی چک قبل تاریخ پریودی درست عمل میکنه ب نظرتون؟ من ده روز بعد تخمک گذاری استفاده کردم منفی ...

من دیدم برای بعضیا تا 4،5 روز قبل موعد هم نشون میده. بهترین کار اینه صبر کنی موعدت بشه. ان شاءا... باردار باشی عزیزم

بچه ها بیبی چک قبل تاریخ پریودی درست عمل میکنه ب نظرتون؟ من ده روز بعد تخمک گذاری استفاده کردم منفی ...

من دیدم برای بعضیا تا 4،5 روز قبل موعد هم نشون میده. بهترین کار اینه صبر کنی موعدت بشه. ان شاءا... باردار باشی عزیزم

مرسی عزیزم ان شاءا... به سلامتی نی نیت بدنیا بیاد 

آسی، منم چهارماهه تو اقدامم دقیق مثل تو تو این مدت هزار جور علائم داشتم، ب جز سینه درد، این ماه از روز 19 پریودی یه لک بسیااااار کوچیک صورتی رنگ دیدم و از همون موقه سینه هام متورم شدن و درد خفیفی دارن 

میگم این ممکنه ک حامله باشم؟ 23 وم موعدمه 

آسی، منم چهارماهه تو اقدامم دقیق مثل تو تو این مدت هزار جور علائم داشتم، ب جز سینه درد، این ماه از ر ...

به علائم بی توجه باش. بهترین کار اینه که تا موعدت صبر کنی عزیزم. ام شاءا... باردار باشی