2777
2789
عنوان

چرا واقعا😔

407 بازدید | 53 پست

تا 9سالگیم با پسر خالم حرف میزدم ولی از اون ب بعد نه جواب سلام میده ن سلام میکنه من چیز زیادی نخواسم فقط ی سلام یعنا از9سالگیم دیگه صداشو نشنیدم اخه من چیکار کردم حتا تو واتساپم بهش پیام دادم بلاکم کرد دیگه دارم احساس گناه میکنم اخه چیکار کردم حتا دختر خالمم گف نمیدونم چرا اینجوریه😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخواد دیگه باهات ارتباط داشته باشه نمیتونی که اجبارش کنی ولش کن

من اجبارش نکردم

اخه دلیلش چیه که یه سلامم نمیکنه از دیشب تاحالا خوابم نبرده د یشبم خواب دیدم دوباره باهام مهربون شد

راستی شاید ب خواطر اینه چند سال پیش واسه تولدم میخواست ی حلقه بکنه تو انگشتم ولی دستمو کشیدم ناراحت شد ممکنه ب خواطر اون باشه؟

من اجبارش نکردم اخه دلیلش چیه که یه سلامم نمیکنه از دیشب تاحالا خوابم نبرده د یشبم خواب دیدم دوبار ...

جدا مهم نیست بخاطر چی

مهم اینه الان اون نمیخواد دیگه

دلیلشو بدونی هم کاری ازت برنمیاد

پس فراموش کن

داداچ من هنوز درسمم تموم نشده شوهر؟؟؟؟

نگفتم الان شوهر کن.منظورم این بود که بیخیال شو و به زندگیت برس .ازدواج که کردی اون موقع ایشون میفهمه چیکار کرده

"""""شک تنها حقیقته"""""