2777
2789
عنوان

خانوماتوروخداکمک باشوهرم یک ماهه قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7934 بازدید | 81 پست
برید پیش مشاور مشاور خوب ها

اره بایدبریم نمیاد که اخه

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا.. که خوب بشه و کنار هم خوش و خرم باشید.بچه داری؟

ممنون عزیزم خداازدلت بشنوه ...نه بچه ندارم

دختری اززمستان🌨بادلی بهاری🌺🌹🌳زندگیه من همسرموخانوادمن،دلموزندگیموبخدابستم چون میدونم همیشه حواسش به بنده هاش هست،یه حقیقت دوستاتونزدیک خودت نگهدار دشمناتونزدیکتر،زندگی هنوزقشنگیاشوداره،دوست عزیزتویی که داری اینومیخونی بهترینی اره تو💜
اره بایدبریم نمیاد که اخه

دادگاه می‌فرسته نگران نباش

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ببخشید اینو میگم میدونم که ناراحت کننده هم هست ولی به خودت نگاه کن ببین تحمل داری همیشه با یه ادم ای ...

ببین شوهرمن خودش باشه خوبه الان خانوادش کشوندنش دهاتشون دارن یادش میدن نمیزارن بیاددنبالم خداجوابشونوبده

عزیزم اگه اگه اگه زندگیتو شوهرتو دوسداری  گف قبول کن هرچی منظورم این نیس گف خودت بکش بکشی 

برو سر خونه زندگیت با شادابی و نشاط و اخلاق خوب درستش کن حرفات بزن گله کن ب ارومی قلقش دستت بگیر باور کن مردا خیلی بچه هستن اینو کسی بهت میگه ک شوهر خودم از دور تو چشم بقیه زرنگ و تند بداخلاقه البته از چشم خانوادش ولی بامن خیلی خوبه چون قلقش دستمه مثلا دعوا کنیم سکوت میکنم حرفاشو میزنه منم فقط افاده میگیرم نگاش نمیکنم نقطه ضعفش  بیمحلیه خودش میاد جلو معذرت میخواد دقیقا همینجا گله میکنم اشتباهشو میگم وقتی ارومه قبول میکنه 

اینازو گفتم بدونی هر مردی قلقی داره قلق مردتو پیدا کن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

دادگاه می‌فرسته نگران نباش

فردابرم نفقه بزارم اجرا؟دادگاه رای تامکینوداده ب اون برانفقه اقدام کنم ؟اخه شوهرم گذاشتتم توبلاتکلیفی نمیاد میگه طلاقتم نمیدم دوستت دارم شده مهرتوبدم میدم زن قانونیم نگهت میدارم تااخرعمرم

عزیزم اگه اگه اگه زندگیتو شوهرتو دوسداری  گف قبول کن هرچی منظورم این نیس گف خودت بکش بکشی  ...

اخه الان قهریم خونه پدرمم قمم اون کرجه پیشش نیستم این کاراروبکنم الان راه حل بدین چیکارکنم پررونشه درست بیاددنبالم وبفهمه نیازهای زنشوبایدتامین کنه

چه روشی گلم خسته شدم...

چرا خسته شدی این نشد یکی دیگه البته وگه بچه نداری عزیزم میخواد افسارتو بگیره دستش اینقد زود میدونو خالی نکن مطمئن باش نمیتونه تحمل کنه میاد به پات میفته پس ضعیف نباش

اخه الان قهریم خونه پدرمم قمم اون کرجه پیشش نیستم این کاراروبکنم الان راه حل بدین چیکارکنم پررونشه د ...

گفتم قلقش پیدا کن یعنی باید بدونی چی بگی ک پرو نشه 

فک میکنم در حال حاضر صبر بهترین کاره روزی صبر کن خبری  ازش میشه حتما اونوقته باروی گشاده برخورد کن بفهمه بخاطر دوسداشنش بخشیدی و میاد دنبالت اگه خبری نشد هم خودت بگو پیام بده زنگ بزن بگو نگرانتم دلتنگتم همین بگی رام کیشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

چرا خسته شدی این نشد یکی دیگه البته وگه بچه نداری عزیزم میخواد افسارتو بگیره دستش اینقد زود میدونو خ ...

نه من نمیتونم بایکی دیگه...من دوستش دارم دوست دارم باهمین زندگیموادامه بدم امادرست ...عه جدی میگی؟یعنی جوابشوندم میاد به پام میوفته؟یعنی میاد؟خداکنه ازته دل ازخدامیخوام...

من سنم کمه تجربه زندگی ندارم واقعابی سیاستم

چرا خسته شدی این نشد یکی دیگه البته وگه بچه نداری عزیزم میخواد افسارتو بگیره دستش اینقد زود میدونو خ ...

نه من نمیتونم بایکی دیگه...من دوستش دارم دوست دارم باهمین زندگیموادامه بدم امادرست ...عه جدی میگی؟یعنی جوابشوندم میاد به پام میوفته؟یعنی میاد؟خداکنه ازته دل ازخدامیخوام...

من سنم کمه تجربه زندگی ندارم واقعابی سیاستم خیییییلی

عزیزم نزار کسی جایگزینت بشه مردها دودستهان اگه انقدربهش کم محلی کنی میزارتت کنار می‌ره سراغ زن دیگه ...

اگه قرار باشه با کم محلی زنشون برن سراغ زن دیگه همون بهتر که برن به جهنم چیزی که زیاده مرد خوب

گفتم قلقش پیدا کن یعنی باید بدونی چی بگی ک پرو نشه  فک میکنم در حال حاضر صبر بهترین کاره روزی ...

اخه میشناسمش الان میره میگه فاطمه همچین پیامی داده خانوادشم میگن دیدی به غلط کردن افتاد رونده بهش