2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم ذوق میکردم که گرفتم و ایمن شدم....اما دکترم میگه احتمالا ابتلای مجدد هست!! من میگم الکی می ...

چرا ممکن نیست عزیزم

مگه کسی ک انفلوانزا میگیره دیگه کلا مصون میشه ؟

(    )
والا منم ذوق میکردم که گرفتم و ایمن شدم....اما دکترم میگه احتمالا ابتلای مجدد هست!! من میگم الکی می ...

من دوبار گرفتم

یبار با سرفه های شدید

بار دوم معده درد وابرززش بینی و سردرد...

متاسفانه..

تازه همش قرنطینه بودم ولی بخاطر عملهایی که کردم سیستم ایمنیم ضعیف بود و شوهرمم سر کار میره میاد..

یه پرستار گرفته بود خوب شد خواهرش کرونا گرفته بود اینم به خیال اینکه ایمن شده بدون ماسک و رعایت کردن ازش پرستاری میکرد دوباره گرفت و دور از جونتون هم خودش هم خواهرش فوت شدن

چرا ممکن نیست عزیزم مگه کسی ک انفلوانزا میگیره دیگه کلا مصون میشه ؟

این مثلا فرق داره خیر سرش......

پس چرا مدام میگن باید ۸۰ درصد مردم بگیرن تا کشور ایمن بشهو کرونا ضعیف بشه و بره....؟!

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

شما گرفتین ؟منم گرفتم فعلا فقط حس بویایی و چشایی ندارم، دردای بعدش چطوریه چیکار کردین؟من خواهرزادم دکتره بهم دارونوشته امپول B12قرص ویتامینd50000ماهی یکی نمیدونم کلی رژیم غذایی...شما چیکار میکنید 

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
این مثلا فرق داره خیر سرش...... پس چرا مدام میگن باید ۸۰ درصد مردم بگیرن تا کشور ایمن بشهو کرونا ضع ...

میدونی یع مبحثی هستش که میگه ویروس  برای ادامه ی زندگیش به میزبان نیاز داره

بعده یه مدت خودش سازگاری میکنه و ضعیف تر میشه تا زنده بمونه وعلایمش خفیف میشه

یه پرستار گرفته بود خوب شد خواهرش کرونا گرفته بود اینم به خیال اینکه ایمن شده بدون ماسک و رعایت کردن ...

وای کجا بوده این خواهرا؟

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة