یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا منم ذوق میکردم که گرفتم و ایمن شدم....اما دکترم میگه احتمالا ابتلای مجدد هست!! من میگم الکی می ...
یه پرستار گرفته بود خوب شد خواهرش کرونا گرفته بود اینم به خیال اینکه ایمن شده بدون ماسک و رعایت کردن ازش پرستاری میکرد دوباره گرفت و دور از جونتون هم خودش هم خواهرش فوت شدن
والا منم ذوق میکردم که گرفتم و ایمن شدم....اما دکترم میگه احتمالا ابتلای مجدد هست!! من میگم الکی می ...
شما گرفتین ؟منم گرفتم فعلا فقط حس بویایی و چشایی ندارم، دردای بعدش چطوریه چیکار کردین؟من خواهرزادم دکتره بهم دارونوشته امپول B12قرص ویتامینd50000ماهی یکی نمیدونم کلی رژیم غذایی...شما چیکار میکنید
ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
یه پرستار گرفته بود خوب شد خواهرش کرونا گرفته بود اینم به خیال اینکه ایمن شده بدون ماسک و رعایت کردن ...
وای کجا بوده این خواهرا؟
ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة