2777
2789
عنوان

ی نفر بود یکی دو هفته پیش تاپیک زد شوهرش روز تولدش

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 30 پست
اگه نظر نوشتی باید تو پستایی ک شرکت کردی باشه من چیزی ننوشتم ندارم اگه هست عنوانشو یا اسم کاربریشو م ...

عزیزم خیلی عقب تره،بعد اون کلی نظر برام نوشتن،ولی بازم میگردم

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پست گذاشتی برو تو داشبورد و تو تاپیک هایی که نطر دادی اسمشو پیدا کن

باشه عزیزم نگاه میکنم،ولی بعد اون خیلیا ریپلایم کردن و بکر کنم خیلی عقب باشه.تازه خودش ریپلایم نکرد،افراد دیگه بودن که زیر پستش باهاشون حرف زدم.اگه تاپیکش ترکیده باشه،اسم کاربریشو نمیاره که

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
ول کن عزیزم خودتو درگیر نکن

اخه خیلی گناه داشت من کم اینجا خودمو درگیر تاپیکا میکنم ولی عنوان تاپیکشو ک دیدم ی دفعه دلم براش سوخت یادش افتادم دوباره هر چی گشتم پیداش نکردم خداکنه شوهرش الکی گفته باشه اخه عاشق شوهرش بود

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

باشه عزیزم نگاه میکنم،ولی بعد اون خیلیا ریپلایم کردن و بکر کنم خیلی عقب باشه.تازه خودش ریپلایم نکرد، ...

ممنون لطف میکنی اگه وقت داشتی و فرصت کردی برام پیداش کن ممنونم عزیزم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اگ پیدا کردی واس منم بفرس گلی

کاربریش این بود:  النازمنازنینم

https://www.ninisite.com/user/discussion/8b0e9577-05ef-41c2-90d6-ed5f055af62e/النازمنازنینم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
مگه سرکاری نبود انگار 🤔🤔🤔🤔

نه تا اونجاییکه یادمه سرکاری نبود من همه شو خوندم

کاربریش این بود:  النازمنازنینم https://www.ninisite.com/user/discussion/8b0e9577-05e ...

ممنون گلم خیلی محبت کردی

اللهی که مشکل همه حل بشه 🤲 واقعانم بد دردیه

اره خیلی اینجور ک میگفت زندگیش معمولی بود بنده خدا ی دفعه شوهره اینجور گفت خدا مشکل همه مون رو حل کنه

خب گلی اینک تاپیکی با این موضوع نداش

آره عزیزم تاپیک ظاهرا تعطیل شده و دیگه چیزی در اون مورد ننوشته...

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***