2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید😔

117 بازدید | 12 پست

سلام بچها شوهرم از پرتگاه افتاده پاهاش همه زخمه کبود شده چکار کنم چی بزنم خوب بشه

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش با ارد و این چیزا مواد درس کن بزار روش اگه کوفته شده اگه هم زخمه که پماد تتراسایکیلین پماد چشمی زرد رنگه بزن فقط عالیهه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
براش با ارد و این چیزا مواد درس کن بزار روش اگه کوفته شده اگه هم زخمه که پماد تتراسایکیلین پماد چشمی ...

مرسی گلم

خاوَرِمیآنِه رآ بِه تَقلِید اَز چَشم هایِ (طُ) سآختِه اَند؛پُر اِلتِهآب،خَستِه،زیبِآآآ😻🍃
شکسته باشه ک نباید تکونش بده😐

دور از جون اصلا شکسته باشه خودشم نمیتونس تکون بده چه برسه کسی دس بزنه

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
شکسته باشه ک نباید تکونش بده😐

بلاخره دکتر باید بره؛بدون اینکه تکونش بدن میشه یه اژانس گرفت رفت بیمارستان

من بابام چندسال پیش افتاده بود از چهارپایه زانوش شکسته بود ما نمیدونستیم همش مامانبزرگم روغن زرده تخم مرغ میزد تا دیدیم دیگه از درد ناله میکشه رفتیم دکتر عکس گرفت گفت شکسته؛بابام دو بار تا حالا پاش شکسته خیلی باید مواظب باشی اگه مو برداشته باشه بدتر میشه

بلاخره دکتر باید بره؛بدون اینکه تکونش بدن میشه یه اژانس گرفت رفت بیمارستان من بابام چندسال پیش افتا ...

والا من ک تاحالا پام نشکسته خداروشکر ولی شنیدم خیلی درد داره پسر عمم ی بار از نردبون چندمتری افتاده بود تا ی ماه ت تخت بود