2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست

@هستی،بانو  

گزارش# 1

سلام عزیزم

کالری مجاز ۱۷۰۰

کااری مصرفی۱۸۰۰🙈

شبحانه یک و نیم دست نان تافتون و پنیرش

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

@هستی،بانو  

گزارش#  

سلام عزیزم

کالری مجاز ۱۷۰۰

کااری مصرفی۱۸۰۰🙈

صبحانه یک و نیم دست نان تافتون و پنیرو سبزی۲۳۲

ناهار کشک و بادمجان۶۰۰

شام برنج ۷ق و قورمه سبزی ۳۴۰

میان وعده خربزه و انجیر و خیار ۶۵۰

۶ لیوان آب 

ورزش ۴۰ دقیقه پیاده روی

چالش چای سبز و دمنوش زنجبیل

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

#گزارش‍ سلام عزیزم... من امشب مهمون بودم شیرینی خوردم کلا کالریم بهم ریخت کلی زد بالا فردا جبران میکنم🙈امشب گزارشمو ننویسم بهتره اصلا خوب نیس ببخشید گلم🤦🏻‍♀️

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
@pari95 سلام گلم پ‍ری جون دخترم دیروزازمیزپریده پایین پاش ترک برداشته.شدیددردداره فعلانمیتونه راه ب ...

الهیییی بمیرم 

خوب میشه فدات شم خونسرد باش باید مدیریت کنی شرایط رو‌دخترت ازت انرژی بگیره و‌نترسه 

زود خوب میشه ❤️❤️❤️

اشکال نداره من به پری جون اطلاع میدم مراقب خودتون باش دوستم🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@هستی،بانو     گزارش# 99/5/23 پنجشنبه خگخ 40 روز مانده ب خوش اندامی خیار 2 عدد + آل ...

منکه راضی بودم دوست عزیزم😁😁🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@مامان_الیساهستم2  

سلام سهیلا جان
ببخشید دیشب موبایلم رو دستم گرفتم که گزارش بنویسم، از خستگی خوابم برد. لطفا اخطار نده.

صبحانه: 3 ق ماست+ 4 کف تافتون
ناهار: وقت نکردم بخورم
شام: هویج پلو با مرغ 1.5 کفگیر+ یک تکه ته دیگ
میانوعده: بیسکویت+ موز+ بلال

مصرفی و مجاز: 1160

ورزش نداشتم.

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه

@sepiiiiiideh

@عروسترکم

@بامدادخمار

@مامی_خوشگل

سلام

خوبین؟ 

دیگه خوبی بدی دیدین حلال کنید

من نهایت 1 هفته دیگه اینجام و بعدش کوچ. میکنم بلاد کفر

برامون دعا کنید که اونجا برامون اومد داشته باشه و گیشرفت کنیم

@zizigoli     گزارش امروز صبحانه شیر و خرما ۲۱۵ ناهار ۳تاشامی کباب ۴۱۴ میان وعده موز ...

عالیه مرسی 🤩

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@sepiiiiiideh   @عروسترکم   @بامدادخمار   @مامی_خوشگل   سلام خوب ...

واااای جدی میگی مائده 😍😍😍😍😍

خیلی خوشحااالم برات انشالله بهترینا برات اتفاق بیوفته🙏

اونجا نمیتونی اینترنت داشته باشی؟؟😢😢

سپیده جون من بدون پلو میمیرممم باید یه وعده پلو باشه حتما امروز ناهار ماکارونی پروانه ای خوردم کالری ...

عزیزم من نمیگم پلو نخور ولی حداقل ظهر بخور و صبحانه و شامتو بیشتر رعایت کن ک کربو بیش از حد نخوری ننه😐