2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست

گزارش# @هستی،بانو  

صبحانه:پنیر،چایی،نون(۲۱۰) نهار:بلغور گندم ۵ق،قورمه سبزی ۳ق،زیتون ۳عدد،سالاد فصل بدون سس۲ لیوان ،ماست نصف لیوان(۲۶۶) شام: عدسی ،سالاد ،گوجه ،خیار،پیاز (۳۵۴) م و:شیر قهوه با عسل ،چایی،خرما ۵ عدد(۳۰۱٫۱)

کالری مجاز (۱۲۹۰) کالری مصرفی (۱۱۳۱٫۱)

۱۳ لیوان آب ،ناشتا آب و آبلیمو و شب هم سرکه سیب ،اب قبل غذا 

پیاده رویی۵۰۰۰ قدم

پلاتس ۲۲دقیقه چربی سوزی کار کردم چرخش وشنا هم توش بود

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگه داشتن شکم ب داخل توی قسمت ورزشی تاپیک هم هست الهه جون گذاشته، چند ثانیه شکمتو توونگه دار نفس عمی ...

ممنون عزیزم ،من دور شکمم تو دو ماه ۱۲-۱۳ سانت کم شده ولی باز اویزونه دوست ندارم سه تا سزارین نابود کرده شکمم رو

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
اینم گزارشم چالشا100عدددرازنشست.100عددشنادیوار30دقه ...

سلام اره خیلی نون خوردی امروز کمتر بخور

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@pari95     سلام عزيز دلم شبت بخير  من ديشب نتونستم گزارش بدم ببخش🙏🏻🙏🏻 گزارش ...

سلام گلم👏👏👏👏💛💛💛💛

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@pari95   سلام پری جون خوبی ؟مرسی پیاممو لایک کردی 😚😚به نظر شما تو ورن منکه بالاست رقص بهتر ...

سلام گلم عزیزمی به یادتم😙

بنظرم رقص عالیه چون هم هوازی و چربی سوزی هم اینکه فرم میده بدنتو 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش#  

صبحانه شبر و خرما(۱۳۳)

ناهار سیب زمینی ابپز.زیتون ۵تا(۱۴۱)

شام سوپ ورمیشل ۱ملاقه(۱۴۷)

میان وعده شلیل ۲.هلو.الو.موز نصفه.چای.(۲۴۹)

مصرفی ۶۷۰

اب ۷لیوان +مولتی ویتامین+چالش چای سبز

چالش زنجفیل

ورزش نیم ساعت تردمیل .۱۰۰طناب.۵۰شنادیوار.چرخش روسی

@pari95  

@هستی،بانو       گزارش# 99/5/20 دوشنبه 43 روز مانده تا خوش اندامی صبحانه👈نان ل ...

@هستی،بانو    ندیدی گزارشمو نفسی؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ممنون عزیزم ،من دور شکمم تو دو ماه ۱۲-۱۳ سانت کم شده ولی باز اویزونه دوست ندارم سه تا سزارین نابود ک ...

فدای تو 😍 چقد عالی دور شکمت کم شده 💪 ببین این منقبض کردن شکم خیلی تاثیر داره منم ۲ تا سزارین داشتم پوست شکمم خیلی شله مخصوصا زیرشکم که دارم حرکتهای ورزشی مخصوص زیرشکم رو بیشتر میرم ولی بنظرم اگر بخوایم فیت بشه باید اضافه پوستو بعد لاغری جراحی کرد، که البته من خودم میترسم 😅 یا باید درصد چربیه بدن رو خیلی آورد پایین ،

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام گلم عزیزمی به یادتم😙 بنظرم رقص عالیه چون هم هوازی و چربی سوزی هم اینکه فرم میده بدنتو 

سلام عزیزم ممنون

پری جون رفتم تو تاپیک ورزش خب ؟برا اب شدن بازوم حرکت دایره ای یا قیچی رو با دمبل انجام بدم یا بدون دمبل و سریع ؟

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلااااام همگی دخترااااای زیبا و باربی  ینی من باااورم بشه تا ۶۹کیلو همش ۸کیلو فاصله دارم؟؟!!!! ...

سلام عزیزم افرین خیلیییی عاالیه دمت گرم خیلی زود به هدفت میرسی 😍👌👏🏼👏🏼👏🏼

قربونت عزیزم خدارو شکر 😘😘♥️🙏🏼

نباید گروه آبی باشی ؟؟🤔

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@هستی،بانو     @بامدادخمار     @سمیه1396     بقیه ی بچه ها هم ...

نمیدونم 🤷🏼‍♀️😬😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آره گند زدم رزیم چاقی داشتم من کلا برنجی نیستم بیشتر نون میخورم هرکارم میکنم نمیتونم کم کنم انگار سی ...

اگه کاهشت خوب بوده نه