2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عاااالی بود عزیزم خیلی سبک غذا خوردنت رو دوست دارم کاش‌ همه مون یاد بگیریم راستی چالش سرکه تموم ش ...

ممنون عزیزم چالش آب انجام میدم فعلا تا یه هفته دیگه چالش سرکه رو انجام میدم من متایولیسمم پایین برا همین در.کنار رژیم و ورزش باید یه کمکی هم انجام بدم  مثل سرکه یا آب کرفس وزیره این چیزا هر چند وقت تغییر میدم 

من شوهرم میوه فروش وبا اینکه وضع مالیمون خیلی خوب نیست وپایین شهر زندگی میکنم ولی خوب چون شوهرم میفروشه داریم این چیزارو درسته میوه وسبزیجات لوکس درجه یک نیست ولی من میگم همین ها هم خاصیتش داره وخوب ماست وشیر رو هم کیلویی میگیرم که از کارخونه ای خیلی ارزونتر   خانمای دیگه هم میتونن شب برن بازار میوه میوه های ارزون بخرن همون ویتامین خاصیت به بدنشون میرسون  حتی خیلی درجه پایین هاشم میتونن بگیرن بپزن ومیکس کنن من خودم همیشه ته میوه های شوهرم رو میشورم میپزم از صافی رد میکنم شاید متوجه شده باشی تو گزارشم نوشتم فلان میوه پخته 

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

سلام عزیز جان 💚 @سمیه1396 گزارش# ۶۳ روز تا جذابیت

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
ممنون عزیزم چالش آب انجام میدم فعلا تا یه هفته دیگه چالش سرکه رو انجام میدم من متایولیسمم پایین برا ...

وای چقد عالی . خوش به حالت ، حداقل یک طرف خوراکی هات تامینه. خدا رو شکر که تنتون سالمه . پایین شهر و بالا شهر تو هر دو جا میشه خوشبخت بود😘

سرگروه های عزیز راهنمایی کنین .  @pari95     امروز شرایط حسابی قاطی پاتی شد ، ...

مغزیجات و لبنیات کالریشون بالاست بخور 

یکی  دوبار پر نشه کالریت طوری نیست 

سعی کن درست پیش بری ولی گاهی هم که مشکلات و کار نمیزاره طبق رژیم پیش بری استرس نداشته باش و روزای بعد حسابی جبران کن 

باید کالریتو تقسیم کنی و هر وعده یه مقداریشو بخوری 

اینکه میل نداشته باشیو یهو بخوای پر کنی خودش غلطه 

برای صبحونت خیلی وقت بزار  حسابی و کامل بخور 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
اي وااااي بابا حواستو پرت كن  ب گل و بابا فكر كن  كم جيگر كي بودي تو ؟؟؟؟؟؟

تو لحظه ی وقوع حادثه به خودم مسلطم . کلا مدیریت بحرانم خوبه ، اما خب بعدش که خیالم از سلامت طرفم راحت بشه حال خودم خراب میشه

مغزیجات و لبنیات کالریشون بالاست بخور  یکی  دوبار پر نشه کالریت طوری نیست  سعی کن د ...

مرسی ،پس شاید امشب نتونم پر بکنم . 

صبحانه هام همیشه کامله و توی سفره ی صبحانم تقریبا همه دسته بندی ها رو میگنجونم . گلا صبحانه رو خیلی دوس دارم . اما خب اتفاق امروز حسابی حالم و گرفت . حالا میخوام واسه بقیه همبر سرخ کنم . شاید واسه خودم معجون سبک درست کردم