2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست

سلام گلم 

ورزش نیم ساعت رقص نیم ساعت پیاده روی ۱۵دقیقه حلقه 

چاش اب 💛چلش ۸۶ روزه 💛

اب ۸ لیوان 

کالری مجاز ۱۴۰۰

کالری مصرفی ۱۲۷۱ 

عزیزم من ظهر سوپ درسکردم همه اون مواد ظهرو ریختم داخلش نمیدونستم اسم سوپشو چی بزارم جدا جدا حساب کردم هم ظر خوردم هم شب خوردم حدود ۲ ملاقه بقیه کالریمم پر نکردم ریزه خواری داشتم 

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی.. چند وقته استپ شدی؟؟؟ ورزش و رژیمتو‌رعایت کرده بودی و مصرف اب؟؟ راستی چالش جدید اب ولرم قبل ...

عه چالش جديد رو نديدم

ن اب رو رعايت ميكنم ن كالري رو

همين جوري چشمي ميزنم والا فكر كنم بيشتر ميشه

ورزشم خوبه

@نازلی_سخن_نگفت     صبحانه:5قاشق نون خشک+1قوطی کبریت پنیرمحلی+1/4کره میان وعده:یک قاچ ه ...

گل تو فقط به من بگو نون رو چطوری با قاشق اندازه گرفتی🤣🤣

تا شب کالریت رو پر کن با شیر و دارچین که متابولیسمت هم بره بالا این همه جویی که خوردی هضم شه

میان وعده هات عالی

در کل ۶ ملاقه سوپ جو خوردی... الان واقعا نمیدونم ملاقه ت چقدر بوده برای همین خودت باید حواست باشه که سوپت چقد چیزای پرکالری توشه و چقد خوردی. خودت رو کنترل کنی بیش از حد نخورده باشی و متعادل بخوری

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
اهان پس اینهامشکل ندارن؟ پس تاشب هی بخورم اون کالری باقی مونده رو. 😂 من فکرمیکردم اینام مشکل دارن. ...

کدوما رو میگی مشکل ندارن اشتبااااه نخونی بری شکر و نوشابه بخوری🤣🤣🤣 میوه رو گفتماااااا

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

سرگروه های عزیز راهنمایی کنین . 

@pari95  

امروز شرایط حسابی قاطی پاتی شد ، پای همسرم به یه جایی خورد و دچار آسیب شد و کلی خون. خلاصه بعد صبحانه من میان وعده نصف قوطی کمتر آمیوه ی هلو خوردم . فشارم افتاده بود . 

دیگه تا کارای همسری رو انجام دادم و ناهار خوردیم‌شد ساعتای پنج عصر . ناهارم گزارش هفته ی خونه ی مامانم بود😁 تقریبا همه هم کربوهیدرات کوکو و برنج و نون و کله جوش و ، البته غذا کم بود ها . دیگه دست بالا ۸۰۰ حساب کردم ناهارو . نفهمیدم چی خوردم . ازون موقع هم به هیچی میل ندارم . فقط میلم به هندونه میکشه که دارم میخورم . 

کالربم پر نشده ، دیشبم نتونستم پر کنم. 

به نظرتون چه کنم؟؟ یه چیز کوچولو با کالری زیاد بگین که سالمم باشه . زورکی بخورم. یا اصلا نخورم؟

سلام گلم  ورزش نیم ساعت رقص نیم ساعت پیاده روی ۱۵دقیقه حلقه  چاش اب 💛چلش ۸۶ روزه 💛 اب ...

کالری سوپت رو خیلی عالی حساب کردی افرین این بهترین روشه

من خودمم هر چی درست می کنم اینکارو می کنم سخته اما ارزششو داره یه سایت میشناسم وزن مواد غذایی رو بهش میدم کالری رو برام حساب می کنه

عزیزم این هفته شما یه چالش داری من یادداشت می کنم چکت می کنم

چالشت اینه که در طول روز هررررررر چی ریزه خواری داری واسه من لیست می کنی با مقدارش می نویسی و کالریشم حساب می کنی قبوله؟؟؟

چي ميگي ننه ؟؟؟🤣🤣🤣🤣 ميگم پاشو ي ليوان اب بخور بهت ايده دادم😁

😂😂😂😂 بترکی ، فک کردم تپ مابه های به اعصابت مسلط باش تیکه میندازی.

حالا در مورد شرایط امروزم راهنمایی کن ، چنتا پست بالاتر

کالری سوپت رو خیلی عالی حساب کردی افرین این بهترین روشه من خودمم هر چی درست می کنم اینکارو می کنم س ...

باشه گلم از فردا شروع میکنم❤

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰