2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
من هفته پیش خوب کم کردم ۱ کیلو اما این هفته نه 

می دونم لیستتون جلومه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
ايول افرين بهت تبريك ميگويم 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 من باز فكر كنم استپ شدم🤪🤪🤪😂 همون ٦٦/٥ هستم

مرسی..

چند وقته استپ شدی؟؟؟ ورزش و رژیمتو‌رعایت کرده بودی و مصرف اب؟؟

راستی چالش جدید اب ولرم قبل غذا هم خیلی خوبه👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی باچای قندنخورم؟؟ وای نون رونگم تازه ام که سفیکسم میخورم گشنم میکنه.  امروز دیگه سعیم رو م ...

نهههه نخوووور

چالش قند داری این هفته 

ببینم چی کار می کنی

اگه قرصت گرسنه ت می کنه کلی هویج و کاهو و کرفس بشور بذار همیشه دم دستت و رو سفره باشه به جای نون بخور

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیزم علت من رو میدونی که ورزش نداشتم ودلستر بودکه مسافرت بودم. 😟این هفته قوی پیش میرم خدابخوا ...

این هفته یه چالش دیگه هم داری

سه روز در هفته ت رو باید ورزش قویییی و جدی داشته باشی

و متعادل باشه همش هوازی یا همش قدرتی نباشه

چالش قندتم نوشتم

به جای قند خرما یا توت سفید بخور با چای

نهههه نخوووور چالش قند داری این هفته  ببینم چی کار می کنی اگه قرصت گرسنه ت می کنه کلی هویج و ...

وای من اصلانمیدونستم باشه چشمم نمیخورم. 😰

اره انگار یه طوری دلم ضعف میره چشم اونهارومیخورم. 

این هفته یه چالش دیگه هم داری سه روز در هفته ت رو باید ورزش قویییی و جدی داشته باشی و متعادل باشه ...

روی چشمام فقط من دیگه دیوانه شدم میوه هم هرچی میخورم کربو داره اخه. 😖😖😖

امروز هرچی میوه داشتم کربوهم داشت. 

ورزش روچشمم انجام میدم نمیدونم چرا بدن من ضعف میاره موفق قدرتی. بس که تنبلم

گزارش#   @zizigoli    ناهار..نان .فلافل.گوجه.خیارشور۵۲۷ شام..اکبر جوجه .لیمو.رب ...

برنج شب نباید بخوری

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@نازلی_سخن_نگفت  

صبحانه:5قاشق نون خشک+1قوطی کبریت پنیرمحلی+1/4کره

میان وعده:یک قاچ هندوانه

ناهار:4ملاقه سوپ جو بافلفل+2کف دست لواش

میان وعده:1لیوان گیلاس+1/2لیوان انگور

شام:2ملاقه سوپ

میان وعده شام:3عددزردآلو+3تاآلوزرد +4تابادام هندی+4تابادام درختی

میان وعده شب زیاد کردم که دلم ضعف نره بعد دارو هام. 

جمع کالریام:1050

مجاز:1320

نمیدونم چرا امروزم کم شده کالری. 🤐

ورزش:30دقیقه پیاده روی

30دقیقه رقص+ورزش قدرتی

عزیزم ورزشم کم بود برنج هم زیاد خوردم 

عزیزم این هفته چالش داری

یادداشت کردم پس حواسم هست چکت می کنم

باید سه روز در هفته ورزش قوی و حساب شده داشته باشی

متعادل بین قدرتی و هوازی

فقط هم ۳ بار میتونی برنج بخوری اونم فقط وعده ناهار اونم ماکسیموم ۶ قاشق

روی چشمام فقط من دیگه دیوانه شدم میوه هم هرچی میخورم کربو داره اخه. 😖😖😖 امروز هرچی میوه داشتم کر ...

کربوی میوه اشکالی نداره وقتی در بازه ی کالری مجازت میخوری چون فیبره

قند که شما میخوری کربوی ساده ی خیلی بدیه... شکر نوشابه نان سفید برنج زیادی ... از اینا بترسید

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت     سلام عزیزم بگو نازلی جونم ک منتظرم🙈🙊 باز ...

این گزارش تا رژیمی نمونه شدن ۲ ق لوبیاپلو فاصله داشت😂😂 

چون وعده ناهار بود این بار می بخشمت🤪

عالی بود همین فرمون برو جلووو

کربوی میوه اشکالی نداره وقتی در بازه ی کالری مجازت میخوری چون فیبره قند که شما میخوری کربوی ساده ی ...

اهان پس اینهامشکل ندارن؟ پس تاشب هی بخورم اون کالری باقی مونده رو. 😂

من فکرمیکردم اینام مشکل دارن. اخه من تری گلیسریددارم وبایدمراقب نشاسته باشم تازشم