2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
@مامان_الیساهستم2     سلاااااام قشنگم😘 سهیلا چند روزه لرز دارم بدنم اینجور شده مخصوصا ...

سلام عزیزدلم

نمیدونم والا ولی خداروشکر تغذیه تم خوبه ماشالا.

چیزای سالم و مقوی میخوری.

ب اندازه نیاز بدنمون غذا میخوریم با این روش رژیم.

ولی خب بنظرم ی امپول نوروبین بزن. خیلی خوبه. منم زدم هفته پیش . 

عزیزم با این وزن ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ معلومه استپ میشی  من گزارشتو دیدم کلا ناسالم بودی درسته میگیم کا ...

الان یه جوری شده سرگروها بدهکار شدن انگاری،والا من تا پیک دوره های قبلو میخوندم الانم مال۹۷بچه ها چه اراده ای داشتن تو رژیم و ورزش،بدون سرگروه بودن،اما انگیزه شون خیلی زیاد بود،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم با این وزن ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ معلومه استپ میشی  من گزارشتو دیدم کلا ناسالم بودی درسته میگیم کا ...

وای آره من تو یه هفته چون تولد بودم کیک خوردم و نوشابه ۲۰۰ گرم اضاف کردم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
اصلا اون شوک یکهفته ای برای اینه که اگه کالری پایین مصرف میکردید بعدش کالری رو درست کنی شوک گرفتی با ...

این کاربر دقیقا مثل من شده منم براش گفتم ک منم همینطور بودم ولی بلاخره استپ شکست ولی باز ناامیده اما میدونم اونم اگ مو ب مو ب حرفات گوش کنه حتما استپش می شکنه

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
انشالله زودی شمام تثبیتی میشی،نترسون خودتو.رعایت کنی هیچی نمیشه،تو تثبیت به هدفت میرسی،اما حفظ انگیز ...

امیدوارم بتونم این ته مونده اخرشم برم..الان دقیقا یک ساله ک من درگیر کاهش وزن و سایزم😥

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

@pari95  

گزارش#  

# ۷۷ روز مانده تا پایان چالش🙏

📆 روز ۸ رژیم 📆

سلام پری جون 💜💖 . 

🍴 صبحانه 👈  قهوه☕  ( ک ۰  )

🍴 میان وعده 👈 شلیل🍑 ، آلو ( ک ۳۵  ) 

🍴 ناهار 👈 تخی آبپز🍳 ، گوجه🍅  ( ک ۹۷  )

🍴 میان وعده 👈 هندونه🍉  ( ک ۴۲  ) 

🍴 شام 👈 مرغ🍗 ، گوجه🍅 ، دوغ🍶  ( ک ۳۲۱  )

🍴 میان وعده 👈  شیر🍼 ، عسل🍯 ، پودر هفت جوانه🌾 ( ک ۹۰ ) 

🎯 کالری مجاز 👈 ( ک ۱۷۴۰  ) 

🎯 کالری مصرفی 👈 ( ک ۶۰۰ )

🔫 تخلفات 👈 یه لقمه کوچولو نون خوردم.

👏 نه گفتم 👈 شکلات تلخ ، قورمه سبزی 💪 

🏃 ورزش 👈  روز فست کشش ورزش ندارم .  امروزم خیلی کار خونه داشتم. 

🍰 چالش شیرینی 👈 ✔

🚰چالش آب 👈 ✔

🍺 چالش سرکه 👈 ✔

سلام گلم من تاالان فستورعایت کردم اماورزش نه.فرصت نکردم ازصبح وسیله جمع میکردم وخونهاموتمیزکردم.دیگ ...

ایشالا 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش# شیردهی# ۷۸روزتاجذابیت#   💙💙💙 صبونه👈 بربری+ پنیر+ کنجدعسلی +چای👈۲۱۰ ناهار ...

سیب بخور سیب جلوی ضعف و گرسنگی رو میگیره عزیزم

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
الان یه جوری شده سرگروها بدهکار شدن انگاری،والا من تا پیک دوره های قبلو میخوندم الانم مال۹۷بچه ها چه ...

اره واقعا اونموقع حداقل هر کی واقعا میخواست لاغر بشه تو تاپیک  بود نه فقط بخاطر حذف نشدن اجباری هم در کار نبود انقدر هم حاشیه نداشتیم احتمالا چالش بعدی نداشته باشیم کلا مثل قبل نه چالشی نه سرگروهی نه اجباری 

والا اونهفته من انقدر حرف شنیدم و بدهکار شدم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@pari95     گزارش#   # ۷۷ روز مانده تا پایان چالش🙏 📆 روز ۸ رژیم 📆 سلا ...

توبینظیری.رژیمی.نمونه#   👌👌👌👌👌😉😉😘😍😍😍😍

عالییییی

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
امیدوارم بتونم این ته مونده اخرشم برم..الان دقیقا یک ساله ک من درگیر کاهش وزن و سایزم😥

بابا تو خیلی بااراده ای،یک سااااااللللللل 😮😮😮😮😮چیزی نمونده که نهایت دو هفته دیگه.تمومه

بعدش از تثبیت لذت ببر😎😎😎😎😎😎😎😎

وای آره من تو یه هفته چون تولد بودم کیک خوردم و نوشابه ۲۰۰ گرم اضاف کردم 

اره دیگه ولی هر چقدر بگیم میگن مگه چیه اندازه کالریم بودم یا حالا دوروزم سالم نخوردم  😶

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@pari95       گزارش#   77روز تا موفقیت✔ کالری مصرفی807 صبحانه:هلو ان ...

👌👌👌👌👌👌👌🌷🌷🌷🌷

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم