2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
منم شوهرم دخترم جلوم بستنی میخورن من مشغول کار میشم هوس نیفتم  

بخدا من واسه شوهرم همش بستنی درس میکنم حتی یه قاشقم نمیخورم.کیک هم همینطور خیلی چیزا دیگه.مثلا شام برا اون پیتزا درس میکنم خودم سینه مرغ.یا حتی شده واسه اون مرغ سرخ  شده درس کردم خودم سالاد خوردم.دوس دارم زود به هدفم برسم

خدایا شکرت 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عالییببب😉😉😉

سلام عزیزم

گزارش#  

صبحانه=پنیر🍥+گوجه🍅+چای☕+میرزا قاسمی🍆

ناهار=سینه وبال مرغ🍗+ماست🍥

شام=شامی🍥+ماست🍥+گوجه🍅

میان وعدها=الو قرمز🌹+شیر🐮+سیب🍏+بادام🌱

مجاز=۱۷۰۰

مصرفی=۱۲۵۶

آب=۸🍶

چالش ۱۴روز✔

روز۷۸چالش ۸۶روز✔

💕💞
بخدا من واسه شوهرم همش بستنی درس میکنم حتی یه قاشقم نمیخورم.کیک هم همینطور خیلی چیزا دیگه.مثلا شام ب ...

وقتی شوهراتون هوس پیتزا و بستنی و اینا میکنه بگین برو خونه مامان جووونت بخور. من رژیمم

😁😁😁

آها باشه گلم منم چندروزه رفتم تثبیت خیلی خوبه.. به شما هم تبریک میگم💖

مرسی عزیز دلم همچنین 🌷😘😘😘

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ممنون تا حالا درس نکردم

من کیک هامو با4 قاشق شکر میپزم.با چایی میخوریم معلوم نیس زیاد.😅

البته من کلا تمایلم ب ترشیه. توی عمرم فک کنم تاحالا 10بار چای شیرین خوردم اونم وقتی کوشولو بودم میکردن تو نعلبکی و میدادن بهم😄😄😁😁

با ۱۲۰ تا کمتر به مشکل نمیخوری؟ اگه بهت فشار نمیاد این کارو بکن

امروز سعي ميكنم فست باشم 

چون خيلي كم كردم فست واقعا اذيتم ميكنه

ولي اگه فست نبودم كالري مجازم ١٢٣٣ تاست ١١٠٠ ميبندم

خيلي حرصم گرفت ديشباااا بخاطره سوپ ١٢٠ تا زد بالا واقعا حرص داشت

سوپو خوردم بازم وزن كردم ريختم وارد برنامه كردم نگو برنامه قاطي ميكنه كالري جديدو جمع نميبنده

منم خوشحااال كه اخجون هنوز به مجازم نرسيده 

بعده شام رفتم تو برنامه ببينم چقدر اب خوردم ديدم از مجاز زده بالاااا😭😭😭😭

💔🌈

مرسی واسه حرفات مرسی ک درک میکنی ولی واقعن اونلحظه من با چیزی ک هس کالریمو پر میکنم  هر چی بخری ...

خواهش میکنم گلم،،، شما فقط مواظب رژیمت باش دلسرد نشو،،،، کاملا حق داری عزیزم من خودم دوتا خواهر دارم مجردن دلشون میخاد رژیم بگیرن همش میگن خب ما چی بخوریم..... کاملا طبیعیه،، خانواده فرق میکنه صلاح کار دستت نیست و تابع جمعی،،،، شما سالم خوری و رژیمتو ادامه بده مطمعن باش موفق میشی و ب وزن دلخواهت میرسی عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿
همین ۵۹ خوبه برام..البته بدم نمیاد بشم ۵۷..ولی حس میکنم توان بدنیم اومده پایین..فعلا دو روزیه ورزشمو ...

انشالله زودی شمام تثبیتی میشی،نترسون خودتو.رعایت کنی هیچی نمیشه،تو تثبیت به هدفت میرسی،اما حفظ انگیزه مهمتره.که پرخوری نکنی

جزغاله چی‌هست اصلا؟؟؟؟

دنبه ای که باز شده و روغنش گرفته شده عزیزم

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
خب وقتی میگم سر گروهم میاد میگه وای اینا چیه خوردی چرا خوردی نباید بخوری همه حس و حال و ارامشم میریز ...

ن زیاد نیست عزیزدلم 

حالا به دل نگیر و انگیزتو ازدست نده سعی کن زودتر ازین گروه صعود کنی به گروه بعدی و لذتشو ببری