2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
پیر نیستنا خیلی 57سالش برا اون نمیگم که برا مصرف خودمون میگم من کره محلی وروغن خشک که از همون کره گر ...

میدونم بالای ۴۰ دیگه خوب نیس براشون

کارخونه ای بسته بندی شده میخریم 

خودم که حوصلشو ندارم روغنشو بگیرم

بعد عکسشو نشونت میدم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
😘 ♥️

سلام علیکم دختر زیبا😍😍

الهه جان میگم من بدنم ضعیف شده خوردن برنج ربطی داره؟ 

من دوبار در هفته برنج میخورم روزهای یکشنبه و چهارشنبه ۷ قاشق،،، نون هم روزی ۳۰ گرم،، به جز روزهای فست ک اصلا نون نمیخورم،،،،، بدنم از داخل میلرزه😂😂وضعیه😅

به حکمتش دل بسپار 🌿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد اون یک روز چن کالری مصرف کنم؟ اخه من ورزشم ندارم ۱۶۰۰ تا زیاد نی،؟ این مقدار استپ باهاش

اصلا اون شوک یکهفته ای برای اینه که اگه کالری پایین مصرف میکردید بعدش کالری رو درست کنی شوک گرفتی باز همون مقدار کالری کم میخوری 😶😶 

ولش کن شیر رو نگیر ، شوک یکهفته ای رو دوباره بگیر روز اول بالای دوهزار کالری روز دوم فست روز هایی که نوشتم کالری رژیم باید کالری درست مصرف کنی یعنی وزن ضربدر بیست منهای صد ( حالا اگه زیاد ورزش نداری منهای ۲۰۰ کن ) 

اگه قراره باز بعد شوک همون مقدار قبل باشی چه کاریه 

کلا به حرفایی که میزنیم اهمیت نمیدی ؟؟😏 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دوستای گل با اجازه ی استارتر..یه پیج آرایشی بهداشتی دارم کلی محصولات خوب و با کیفیت با قیمت مناسب دارم اگه دست داشتین عضو پیجم بشیدarayeshi_behdashtii1

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام علیکم دختر زیبا😍😍 الهه جان میگم من بدنم ضعیف شده خوردن برنج ربطی داره؟  من دوبار در هف ...

سلام عزیزم خوبی 😘😘😘

نه برنج ربطی نداره به ضعیف شدنت یکم مغزیجات و گرمی بخور استرس نداشتی این چند وقت من وقتی استرس داشته باشم یا به چیزی حساسیت داشته باشم سرگیجه میگیرم این به مایع میانی گوش هم ربط داره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
توبینظیری# 😍😍😍😍🌷🌷🌷

عاشششقانه ام‌به سرگروووهم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام عزیزم خوبی 😘😘😘  نه برنج ربطی نداره به ضعیف شدنت یکم مغزیجات و گرمی بخور استرس نداشتی ا ...

فدات بشم،، من خوبم،، شوهرمم خوبه😁😁،، ارادتمند تاپیکه😎😂

ماه قبل ناراحتی زیادی رو تجربه کردم و استرس داشتم،، بعد از یه عالمه دارو خوردن و این بند و بساطا رفتم سونو بم گفت اصلا خوب نیست و من کلی از درون داغون شدم تا یادم بره خیلی سخت بود بعدشم ک پریود شدم و خودمو ب خدا سپردم و گفتم فعلا دکتر نمیرم تا رژیمم تمام بشه،،، این موضوع خیلی بم فشار آورد

اوکی،،، هی مامان جونم میگه برنج نمیخوری اینجور میشی😂😂😂😂میخواست گولم بزنه😍😂😂

مررررسی قندعسلللللللم😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش# @zizigoli  

سلام امروفست گرفتم 

صبحانه ۱ عدد تخم مرغ اب پز  و سیب 

میان وعده نصف موز وسه قاشق ماست کم چرب خوردم 

شام هم نخوردم 

کالری مجاز ۱۲۶۰ کالری مصرفی ۳۲۶ کالری که باید مصرف کنم ۵۰۰ بقیه اش هم شام میخورم 

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶
فدات بشم،، من خوبم،، شوهرمم خوبه😁😁،، ارادتمند تاپیکه😎😂 ماه قبل ناراحتی زیادی رو تجربه کردم و اس ...

به متابولیسم بالای تاپیک سلام برسون 😬

همونه عزیزم استرس تاثیرش خیلی زیاده یمدت ارامش داشته باشی درست میشه امپول مولتی ویتامین هم بزنی خوبه 

اگه شدید شد برو پیش متخصص گوش و حلق و بینی یکی که حالیش باشه ایشالا خوب بشی 😘♥️😘😘♥️

به متابولیسم بالای تاپیک سلام برسون 😬 همونه عزیزم استرس تاثیرش خیلی زیاده یمدت ارامش داشته با ...

سلامت باشی بزرگیتو میرسونم😎😎

حتما اول از هر چیزی آرامش💖

یه شب در میون مولتی میخورم،، باشه اگه بهتر نشدم میرم😊

اونموقع ک وزن میره بالا بدن اینجور ادا اصول در نمیاره ها😒😒اونموقع هی جذذذذذب میکنه،،، واسه کاهش زورش میااااد😯😯

مرررررررسی عزیزدلم😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
میدونم بالای ۴۰ دیگه خوب نیس براشون کارخونه ای بسته بندی شده میخریم  خودم که حوصلشو ندارم روغ ...

ممنون عزیزم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

@مامان_الیساهستم2   گزارش# سلام خانوم گل 💚💚

💃چالش 79 روز مانده تا کمرباریکی💃

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

99/4/17

❤صبحانه ؛خامه دو ق +56گرم نان جو +60گرم مربای زردآلو=358

💛 میان وعده ؛ نبات 21 گرم + ابجوش=75

❤ناهار ؛ پلو آبکش یک کفگیر +4ق قیمه =343

💛میان وعده گیلاس یک چهارم لیوان +دو قاچ طالبی =108

❤شام ؛ کوکوی کدو دو تکه ی 3*3 =82

💛میان وعده ی بعد از شام ؛یک عدد سیب =97

🌷🌷🌷کالری مجاز بدون روز فست =1180

🌷🌷🌷کالری مصرف شده امروز ؛ 1091

🏃🏃ورزش یک ساعت چالش چوب و حلقه💪

💧💧آب فرااااوان

سهیلا جان همسرم امروز دیر میاد راحت نشستم برات دونه دونه نوشتم 

ممنون از اینکه چک میکنی مارو💋💋😍😍

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
حساب نمیکنم دیگه. ولی سعی میکنم سالم بخورم و زیادم خرابکاری نکنم. من چون 3کیلو دارم تا هدفم اینک ...

وزنت عالیه سرگروه 💪💪😍

امیدوارم یروزی خودمو تو وزن شما ببینم ،میشه بگی چند سالته اگه مایلی البته😄💚 اهااا یادم اومد هم سن خودمی

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
فردا کمتر بخور عزیزم اینا انقدر نمیشه 😕صبحانه که بر خاصی نخوردی شام هم نخوردی که 

اره بعد این که اینو فرستادم پرخوری کردم دوباره کالری رو حساب کردم فرستادم ببخشید اگه یه وقت دیر میشه و نتونستم گزارش بدم برام اخطار نزنین خونوادهام کل فامیلم متاسفانه درگیر ویروس کروناشدیم یکی از عزیزام درحالت کماست  لطفا براش دعا کنین من ببخشید اگه دیر ریپ میکنم یا گزارش ندادم لطفا بهم اخطار ندین ولی رژیم رو رعایت میکنم 😟🙏

خدایا به امد تو  با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶