2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
الی چرا عکسمو ندیدی😭😭😭

میشه لطفا دوباره بزاری چرا پاک کردی؟ مگه صورت پیدا بود؟

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
میدونم خیلییی ترسناکه حق داری ولی اینجور وقتا فقط چند ثانیه باید خودتو جمع کنی بچه رو نجات بدی& ...

اره واقعا من از اوناییم که یکی از راه برسه باید اول منو نجات بده 🤭چقدر مامان بودن سخته 😥

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام به روی ماهت .ممنون عزیزم

گلم تکدونت خرابه.. من یه ۱۰ روزی مهمانداری دارم..

گزارش بعد ۲۲ تیر و وزنت را به سرگروه جانشین اعلام کن.

@لولیتا_ناباکوف  ایشون هستن🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
والا اونطور که میگی من خودمم دارم میلرزم.یه بار پسرم کوچیک تر بود پای مرغ میخورد،استخونه رفت تو گلوش ...

خیلی بده این بچه ها تا بزرگ شن مادرا پیر میشن

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
اخه نميشه كه شوهرم نونه ديگه اي نميخوره

پس ‌برای تو سنگگ بیاره یااا وقتی لواش هست، یه مقدار غذات را با کاهو یا کلم لقمه بگیر که زیاد لواش نخوری

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سمیه جان بسلامتی و دلخوشی عزیزم😘😘😘 من رفتم تثبیت مگه نباید دیگه وزنمو به ساناز جون بدم 🤔 ...

عااای راس گفتی🥴

لولیتا ناباکوف را تک کن و  بهش بگو..😊💚

اگه یروز پرخوری کردید و کالریش رو میدونستید به اندازه همون فرداش کالری رو کم کنید و ورزش کنید  ...

اخه سه شنبه فسته 

امروزم فست باشم میشه دوروز؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
سلام گلم خوبی  میخواستم ازت بپرسم دختر ۱۳ ساله قد و وزنش باید چقدر باشع؟

سلام عزیزم بستگی به وزن و قد تولد و قد پدر مادر هم داره 

تو ۱۲ سالگی متوسط قد ۱۵۰ و‌ وزن ۴۲ 

تو ۱۴ سالگی متوسط قد ۱۶۰ و وزن ۴۹ 

۱۳ سالگی یه چیزی بین این دوتا 

البته مثلا الان دختر من ۱۲ سالشه قدش ۱۵۶ و وزنش ۳۹ کیلو هست به مواردی که بالا گفتم بستگی داره  

پریود شده ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم بستگی به وزن و قد تولد و قد پدر مادر هم داره  تو ۱۲ سالگی متوسط قد ۱۵۰ و‌ وزن ۴۲&nb ...

وزن دخترت نسبت به قدش خوبه؟

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 
اره واقعا من از اوناییم که یکی از راه برسه باید اول منو نجات بده 🤭چقدر مامان بودن سخته 😥

خیلی سخته 

من سعی میکنم خودمو کنترل کنم ولی بعضی وقتا نمیشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اخه سه شنبه فسته  امروزم فست باشم میشه دوروز؟؟

سه شنبه نگیر امروز بگیر پنجشنبه و شنبه هم بگیر این هفته استثنا 

وزن دخترت نسبت به قدش خوبه؟

نه یکم لاغره ولی دخترم خیلییی بد غذاست همینش هم بنظرم خوبه 

البته خودمو دوست ندارم چاق بشه چون پریود بشه و یکم بزرگ تر بشه پر تر میشه 

https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=4137103&slug=تاپیک-وزن-بامدادخمار&postId=144467546

@مامان_الیساهستم2   @سمیه1396   @pari95    بچه ها لیست بزارید 

پست متفرقه نذارید 🙏🏼😑