2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
عزیزم باید دستتو بزاری زیر نافش خمش کنی و محکم فشار یهویی بدی به زیر ناف  ولی موقع غذا خو ...

اخ اخ الهه بدجور بود خیلی ترسیدم بعدشم شیرش دادم گفتم چه شیری بشه این شیر وحشت😱🥶

غلط خوردم 🥺

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
@بامدادخمار ‍  @sepiiiiiideh       @pari95     &n ...

سلام عزیزم خیلییی عالیه افرین😍 

ممنون گلم خیلی لطف داری 😘😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخ اخ الهه بدجور بود خیلی ترسیدم بعدشم شیرش دادم گفتم چه شیری بشه این شیر وحشت😱🥶 غلط خوردم 🥺

میدونم خیلییی ترسناکه حق داری ولی اینجور وقتا فقط چند ثانیه باید خودتو جمع کنی بچه رو نجات بدی 

پشتش بزنی خیلی تاثیر نداره آویزونش کن از زیر ناف یکهو فشار بده سریع در میاد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام مائده جون خوبی من چند روز نبودم فقط دیروز درست حسابی اومدم  ولی از اونروز که تاپیک و ترکو ...

خوبم مرسی

تو چطوری؟

باااااااااااز؟ 😐😐😐😐😐

حرص نخور

میگم. اگه هستی عکس لباس مجلسیمو برای عروسی برادرشوهرم بفرستم ببینی

فقط امروز چون به شدت ورم. پریودی دارم شکمم انقدر بزرگ شده

سلام خانوما یه سوال فنی از مامانایی که بچه کوچیک دارن  نیم ساعت پیش به بچم هندونه کوچیک کوچیک ...

والا اونطور که میگی من خودمم دارم میلرزم.یه بار پسرم کوچیک تر بود پای مرغ میخورد،استخونه رفت تو گلوش کبود شد،منم خوابوندم رو بازوم دو سه تا پشتش زدم افتاد بیرون،تو نت دیده بودم

سلام یه صورت شوی خوب معرفی کنید بعد آرایش صورت بشوریم  @مهدیه24     @بامدادخمار ...

من خیلی وارد نیستم تخصصی بگم  من با شیر پاک کن پاک میکنم بعد باصابون میشورم و مرطوب کننده میزنم ولی بستگی داره پوستت چرب باشه یا خشک 

سلام عشقم من امدم   @بامدادخمار    

سلام خوشگلم خوش اومدی 😍😍😘

شکمم ورم. پریودی داره تو عکس

مایده خودتی؟؟؟

اگه خودتی که من غش😛😛😛😛

خیلی خوشگل شده مبارکت باشه به خوشی بپوشی همیشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ممنون عزیزم بلهههههههههه خودمم چرا غش؟🙊🙊

اندامت عالییییی👌🏻👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
الهه جون تاپیک وزن قفله. @بامدادخمار     من یه پیشنهاد دارم🙋 توی تاپیک وزن زیر لیستا ...

اره دیگه تگ نکنید خودتون همینجا تگ کنید تشویق کنید 

والا مو پُرز پَشم پَغَل هر چی بگی دراومده رو این زبونم ولی فایده نداره 😫😫

الهه به من بوگو بازم😂 بیشتر برای آدم بزرگای فضول دور و بر بگو چند تا راحدل تا سرویسشووون کنیم🙈 ...

خخ بستگی داره چی بگن 😬