2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه یکم لاغره ولی دخترم خیلییی بد غذاست همینش هم بنظرم خوبه  البته خودمو دوست ندارم چاق بشه چون ...

منم دخترام همسن گل دختر شما هستن اما یکیش ۱۱ سالگی یکیش هم چندماه پیش پریود شد به نظرت زود پریود شدن؟

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 
سلام مهدیه جونم خوبی ؟ ما که هر هفته میریم اگه نریم خارسوم اینا قهر میکنن اعصابمو به هم میریزن میگن ...

منم هی میگم خدا به خیر کنه

ولی کرونا که سلام وصلوات سرش نمیشه😂

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
وای چقدر سخت یعنی تو بیمارستان کار میکنه قبول. نمیکنه این ویروس چقدر بده؟ که ماسک نمیزنه؟  مه ...

همون اول بگو ببخشید 

جنگ اول به از صلح اخر

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
مهدیه من پدر مادرم خیلییییی رعایت میکنن بابام از بیرون بیاد اول تو حیاط کل لباساش رو عوض میکنه میزار ...

خوشبحالت😭😭😭😭😭من بابام هرجی میگیره از بیرون اگه من اونجا باشم مامانم جلوی من ضدعفونی میکنه 

خواهرم پرستاری میخونه اونم رد داده میگه دیوانه شدم بسکه میگم وگوش نمیدن😐

ولی دستاشونو میشورن ولباساشونم عوض میکنن خودشم خیلی بهمون میگه دستاتونو بشورین ماسک ودستکش داشته باشین جایی میرین ولی از بس محیا رو دوس دارن کرونارو فراموش میکنن

وای شوهر منم تو بیمارستانه ماسک و اینام قبول نداره روزی چند بار سفارش میکنم تازه الان از راه رسیده د ...

اوف 😑

کدوم بیمارستانه شوهرت؟

آخ آخ از مامان و باباها نگین .😭

من مامانم مریض شده ، اختمالا کروناست . تو خونه قرنطینه کرده . منم غذا واسشون درست میکنم بابام میاد دنبال غذا . بعد دیروز بابام اومده پهن شده رو مبل . دیگه یکم استربلش کردم . گفت بیا همین جا ناهار بخورم گفتم نه مامان گرسنه است زود برو.با دخترمم از دور صحبت میکرد . باز یک ساعت قبل اومده کلی سوفیا رو بوس کرد😭 چی بگم . خودشم تو خونه ماسک نمیزنه . نمیدونم این مردا عقلشون کجاشونه .