2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288671 بازدید | 36895 پست
خیلی عالیه عزیزم اول مهر منتظرتیم با کاهش عالی بیای تو جمعمون  موفق باشی 😍👌👏🏼

ممنون از لطف و پیگیری تون.

تازه متوجه شدم دیروز تولدتون بوده.

مبارکه.

صدساله باشین و سلامت  

همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها شما تو این شرایط کرونا میرین خونه بابا ایناتون یا پدرشوهرتون بچتونا بوس میکنن؟؟؟🤐🤐🤐 من دی ...

سلام مهدیه جونم خوبی ؟ ما که هر هفته میریم اگه نریم خارسوم اینا قهر میکنن اعصابمو به هم میریزن میگن مگه ما کرونا داریم ؟؟؟؟😲😲😲😲😲 تازه بچمم همش بغل میکنن و بوس ولی خودمون دست نمیدیم منم اولش خیلی حرص خوردم دیدم فایده نداره دیگه خودمونو سپردم به خدااااااا😉😉😉😉

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
خیلی مواظب باش توروخدا ماسک بزن برای بچه بیشتر کلا دور بشین

وای چقدر سخت

یعنی تو بیمارستان کار میکنه قبول. نمیکنه این ویروس چقدر بده؟ که ماسک نمیزنه؟ 

مهدیه به خدا استرس دارم افتضاح

مطمئنم خودمم میخوانوحتما بغل کنن و ماچ بارون😭😭😭😭

بچه ها شما تو این شرایط کرونا میرین خونه بابا ایناتون یا پدرشوهرتون بچتونا بوس میکنن؟؟؟🤐🤐🤐 من دی ...

مهدیه من پدر مادرم خیلییییی رعایت میکنن بابام از بیرون بیاد اول تو حیاط کل لباساش رو عوض میکنه میزاره تو پلاستیک دستو صورتشم میشوره بعد میاد تو خونه ماسک و دستکش هم میزنن مامانم هم هر چی میخرن میشوره کلا یکم هم وسواس داره خیالم ازشون راحته 

مادر شوهر و پدر شوهرمم شاید ماهی یبار ببینم ولی خیلی بوس موس نمیکنن تو حالت عادی چه برسه به الان 😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فداااااات بشم تازه شکمم ورم. پریودی داره وگرنه شکمم کوچیکتره 😍😍😍😍😍😍

اره مشخصه چون عکسهای قبلت کوچیکتر بود 😍👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنون از لطف و پیگیری تون. تازه متوجه شدم دیروز تولدتون بوده. مبارکه. صدساله باشین و سلامت   ...

قربونت عزیزم ممنون لطف داری 😘😘♥️♥️♥️

عزیزم بازم نصف بچه ها تلگرام ندارن  نصفی گفتن روبیکا بقیه روبیکا ندارن واتساپ دارن  نمیش ...

سلام گلم خوبی 

میخواستم ازت بپرسم دختر ۱۳ ساله قد و وزنش باید چقدر باشع؟

داشتن دوقلوهای خوشگلی که خدا بهم داده می ارزه به تمام نداشته هام  النا و هلنای عزیزم خیلی دوستتون دارم   میشه برای حاجتم سه تا صلوات بفرستی مرسی مهربون 
من مادرشوهرم اصلااا وابدا اهل بوس نبوده کلا وخداروشکر از این بابت پدرشوهرم یواشکی از یه بوس مینشونه ...

وای شوهر منم تو بیمارستانه ماسک و اینام قبول نداره روزی چند بار سفارش میکنم تازه الان از راه رسیده دستاشو نشسته در یخچالو باز کرده دوییدم نزاشتم چیزی برداره 😨😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام عشقم خوبي الههه زيبا كي مياد ازش خبر نداري؟ دلم خيلي براش تنگ شده

سلام عزیزم چرا یوقتایی پیام میده فعلا موندش رفته بالا کلاس و اینا میره وقت نداره مادمازل خانوم 😬😬