2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
واييي واسه تو بدتره استرسه شوهريت اينا چرا اينجوري ميكنن اخه  بهش ميگم يهو ناقل ميشي مياي ميد ...

آره والا منم بچه شیر میدم خدا کنه هیچ کس گرفتارش نشه انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم استرس نداشته باش بدتره 😍😍😍😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
فدات بششششششم😍😍😍 ولی تا اون چیزی که میخوام خیلی فاصله دارم

وای ۷۳ام شدی عالیه

چیزی نمونده ننه👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=144483750]@بامدادخمار   عشقم اومدم لیستو بزارم دیدم پست گذاشتن بعدشم قفل کردی باز شد یه ندا بد

باز نمیکنم 😑😑 پست متفرقه میزارن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها شما تو این شرایط کرونا میرین خونه بابا ایناتون یا پدرشوهرتون بچتونا بوس میکنن؟؟؟🤐🤐🤐

من دیگه رد دادم 

هر سری نمیتونم بگم با اینکه دیر به دیرم میریم

هم شوهرم میگه هم خودم ولی اخرش یواشکی میبینم بوسش میکنن

اخه ادم نمیدونه داره یا نداره اصلا یوقت بچه خودم ناقل باشه

ما خودمون دست واینا نمیدیم بافاصله میشینیم بعد بچه....

عصابم خورد میشه بقران

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@بامدادخمار         الهه جان من یه سوالی ذهنمو مشغول کرده میخام بدونم ا ...

اگه یروز پرخوری کردید و کالریش رو میدونستید به اندازه همون فرداش کالری رو کم کنید و ورزش کنید 

ولی اگه کالریش رو نمیدونستید فرداش حتما فست باشید و ورزشتون رو زیاد کنید 

نه دوروز فست نباش پشت هم همون یه روز فرداش و ورزش بیشتر کافیه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آره هفته پیش 73 بودم الان این هفته به خاطر ورم دیگه وزن. نکردم ولی همون 73 اینام

موفق باشی مائده جون 

خیلی داری خوب پیش میری👌🏻

بچه ها شما تو این شرایط کرونا میرین خونه بابا ایناتون یا پدرشوهرتون بچتونا بوس میکنن؟؟؟🤐🤐🤐 من دی ...

مهدیه مامان و بابام و اینا که بوس. نمیکنن

ولیذهفته دیگه بعد 2سال باید برم شهر شوهرمینا

خانواوه شوهرم. نازگلو ندیدن اصلا😑😑😑حالا فکر. کن بتونم. بگم. بوس نکنین

سلام  تولدته الهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تولدت مبارك عزيزم 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 هميشه شاد و سالم باشي گلم  ...

سلام عزیزم ممنون گلم لطف کردی 😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️

خوبم مرسی تو چطوری؟ باااااااااااز؟ 😐😐😐😐😐 حرص نخور میگم. اگه هستی عکس لباس مجلسیمو برای عروس ...

اره بابا باز یکی هم هی تگ میکرد چرت ‌‌پرت میگفت 🤐

اره الان بزار 😍

مائده خیلییی خوشگله لباست خیلییی هم بهت میاد ❤️😍👌 

اندامت هم عااالی شده 😍😍👌👌👏🏼👏🏼

مهدیه مامان و بابام و اینا که بوس. نمیکنن ولیذهفته دیگه بعد 2سال باید برم شهر شوهرمینا خانواوه شوه ...

من مادرشوهرم اصلااا وابدا اهل بوس نبوده کلا وخداروشکر از این بابت

پدرشوهرم یواشکی از یه بوس مینشونه پشت کله اش

مامان اینام😭😭😭😭

بابام ۴۰تا بوسش میکنه مامانم بدتر از اون

حالا بدتر از اون بابام تو بیمارستان کار میکنه همیشه استرس دارم

ماسک واینام نمیزنه اصلا قبول نداره زیر بار هم نمیره.

نصف همکاراش کرونا گرفتن هراز گاهی میگم بابا ببخشید محیارو بوس نکنین فاصله رو رعایت کنین میگه باشه دستشو بوس میکنه بعد یادش میره دوباره صورتشو😭😭😭😭😭😭

دلمم برای بابام میسوزه ولی از کرونا بیشتر میترسم

مهدیه مامان و بابام و اینا که بوس. نمیکنن ولیذهفته دیگه بعد 2سال باید برم شهر شوهرمینا خانواوه شوه ...

خیلی مواظب باش توروخدا ماسک بزن برای بچه بیشتر کلا دور بشین