2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست

@مامان_الیساهستم2  

چالش۸۰ روز تا هدف

سلاام سرگروه

صبحونه=۲ خرما و چن تا چایی=۵۰

میانوعده=۱تخم مرغ اب پز=۷۰

ناهار=۱لیوان شیر+۲خرما=۱۵۰

عصرونه=۲خرما=۴۰

شام=۱لیوان شیر+۲خرما=۱۵۰

میوه=گیلاس+۵۰

جمع کل=۵۱۰

کالری مجاز=۱۳۰۰

اب=۱۰ لیوان

پیاده روی=نیم ساعت

درازنشست=۵۰

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

@pari95  

80روز مانده تا هدف

صبحانه نون یه گف پنیر گردو

میانوعده سیب

نهار تخی ابپز با یه کف نون

میانوعده هندوانه

شام گوجه و خیار و سینه مرغ

کالری مجاز700

مصرفی 680

اب 10لیوان

ورزش پیاده روی

چالش حذف قند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم ورزشات عاااالییییی💪💪💪💪. شام پلو نخور. مجازتو منهای100کردی ک فست رو 500میگیری؟؟

اره دیگه حساب کردم(۷۷×۲۰=۱۵۴۰)بعد ۱۵۴۰-۱۰۰=۱۴۴۰) مقدار مجازم ۱۴۴۰ کالریه...مگه روز فست نباید کلا ۵۰۰ کالری خورد؟یعنی اشتباه کردم اون مقدار مجازمو باید از ۵۰۰ کم کنم؟

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

@zizigoli گزاااااااارش#   ۸۲روزتاهدف      صبحانه یه لیوان شیرموز یه کف دست نون با یه خیار     ناهار۱۲ قاشق عدس پلو یه کاسع کوچک سالاد شیرازی بدون سس  میان وعده یه لیوان شیرموز نصف پرتقال یه زردالو یه الوقرمز   شام یه تکه ماهی سرخ شده دوکف دست نون دوتا زردالو دوتا الو قرمز یه شکلات    کالری مجاز۱۳۸۹  کالری مصرفی ۱۳۸۰  ورزش   پریود بودم نتوستم

خدایا مواظب بچه هام باش😘❤️

@مامی_خوشگل     @مامان_دخترای_گل     @بانوباران     @nafas772 ...

باشه عزیزم مرسی

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
من 62 نیستم اخه ،من قدم161 وزنم 68 هستش😉عوضش قدتون بلند ترم هست گلم🙋💚

اها اره وزنتون ۶۸

الان متوجه شدم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@بامدادخمار     عشقم تولدت مبارك بهترينارو برات ميخوام مهربونم ارزوهات خاطره شن برات اله ...

@بامدادخمار  

عشقم تولدت مبارک ان شالله ۱۵۰سال سالم وسلامت زندگی کنی  

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  
عالییییی بودی فریباجان. کالری یه گوجه و خیار و هویج و یه پیش دستی کهو رو میتونی حساب نکنی.

باشه ممنون عزیزدلم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
عزیزم قندو حذف کن. چالشو چرا نمینویسین؟! مامارونی هم سعی کن برسونی به یه لیوان

چالشو نمیدونستم چند روز گذشته دیشب و امشب ننوشتم فقط ...  چشم 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
سلام عزیزم🤩به دلم خواست گداخته که نداره کرفس میتونی حلوا بزنی 

ممنونم جواب دادین آره نداشت تو نتم گشتم پیدا نکردم ... ببخشید دیگه به هوس انداختمتون 😉 خارسوم درست کرده برا بوسوره 😁 یکمم دادن به ما

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
وحشیااا😳😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😆😆😆😆😆

خو یهویی بود😂😂😂یهو دیدیم زنگ زدن

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
عالیهههه یلدا جووون👌👌👌❤❤❤ زود بخواب امروز ک نری انتحاری بزنی😂  روزای دیگه آخرشب ی لیوان ش ...

مرررسی 

اقا من پریودم فردا صب وزن اعلام کنم یا نه؟

۶۳/۱۰۰هستم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
چالشتو ننوشتی. عزیزم خوب بود اما ما چالش داریم که بدون تقلب باید باشه هااا حواست باشه

منکه چالشام نوشتم. دیگه کدوم چالش؟؟؟؟ اینکه یه هفته یه ماده غذایی رو نخوریم؟؟ مگه اونو شما نباید اعلام کنی؟؟ بخدا هزار بارم این صفحات توضیح و امضای استارترو خوندم ولی بازم گیجم.😔

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.

@بامدادخمار عزیزم تولدت مبارک ممنون که اینجا رایگان و بی منت تجربیاتتو با ما ب اشتراک میذاری تولد همسرجانت هم مبارک باشه انشالله تا ابد و یکروز باهم باعشق و شادی زندگی کنین

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !