2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
گزارش# @pari95   80روزمانده تاموفقیت فست صبحانه.شلیل۵۶کالری ناهار.پوره سیب زمینی+نان ...

👍👍👍👌👌👌👌👌

عالی گلم خسته نباشی 

روز قبل وزن کشی زیاد ورزش نکن گلم قدرتی نرو

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@pari95     کالری مصرفی:۱۶۷۹ کالری مجاز:۱۷۰۰ ۸۱ روز مونده به هدف روز چالش قند و شیرین ...

فاطمه جان گزارشت ناقص اصلاح کن لطفا🌹

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@zizigoli‍ 

گزارش#  

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
@zizigoli ‍  گزارش#  

@zizigoli  

آب ۶لیوان 

ورزش امروز خیلی تو خونه کار داشتم نکردم 

فست نبودم ببخشید چند وقتیه معده درد دارم 

مولتی ویتامین هم ویتامین سی 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
@pari95     پری جان من گزارشمو یه کم دیرتر میدم مهمان بودم نمیشد بچمو بخوابونم میدم گزار ...

راحت باش مرسی خبر دادی 

اره جالبه😆😆😆😆 تولد شوهر و پسر منم تو یه روزه😍😍

سپیده جان من گزارش دادم ص ۱۷۵ ساعت ۲۳ و ۱۰ مین منتها اشتباهی خودمو ریپلای کردم  

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
(✿ ♥‿♥) بسیار عالیییییی ۱۴تیر🤔

ببخشید ۱۵تیر 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😁 

گزارش فردامه

همیشه ریاضی و‌تاریخم افتضاح بود 😂😂😂❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما(۶۲) ناهار:خوراک لوبیا+کاهو(۱۹۰) میانوعده:زردآلو+گیلاس+چای+خرم ...

#گزارش‍ 

@مامان_الیساهستم2    

صبحانه : شیر و خرما و یه قاشق عسل (۲۸۹ تا)
ناهار : ۳ کف نان و املت (۲۹۷ تا)
شام : ۳ کف نان و قورمه سبزی (۳۴۲ تا)
میان وعده ها : هندونه، خربزه ، زردالو ، شربت ابلیمو یه استکان (۲۴۰ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۱۶۸    نشد زیر ۱۰۰۰ بشه😔😔
چالش چوب دو ست ۴۰ تایی ✔
۸ لیوان آب ✔
دو تا یه ربع حلقه ✔
🤩 ۸۱ روز مانده تا هدف 💪🤩

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒