2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم👋 خوب بود نوش جان مصرف کربوهیدراتت خیلی عالی بود👌🏻👌🏻

سلام مهدیه جون. من دیروز شارژ گوشیم تموم شد صبح دیگه تونستم بذارم تو شارژ 

صبحانه (دیر خوردم)ران مرغ یک عدد /جعفری 50گرم /خیار شور 1عدد

ناهار (عصر خوردم)کوبیده مرغ 300گرم/گوجه کبابی5عدد

میانوعده هندوانه و گرمک200گرم/زردآلو 4عدد/آلو4عدد

شام شیر1لیوان/خرما2عدد

مجاز1368

مصرفی1300

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

گزارش# @مهدیه24       صبحانه  پنیر،نان بربری،خرما چایی(۲۲۰)   نهار  سالاد الویه بدون سس،گوجه ،خیار شور،نان بربری(۲۸۵)  شام  برنج۴ق غ،قیمه بدون سیب زمینی سرخ کرده ۳ق غ،سالادفصل با ماست وابلیو (۲۹۰)  م و  هندونه،زردالو،یه تکه کوچک کیک خانگی،چایی،خرما(۲۱۳)  کالری مجاز۱۳۸۵ /کالری مصرفی (۱۰۰۸) ورزش کمرم ،خانه تکانی(مثل عید)+ ۴۳۰۰۰ قدم پیاده رویی ،۱۰ لیوان آب ،صبح ناشتا اب و آبلیمو /شب آب و سرکه /۸۳ روز از چالش ۸۶ روز 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
عالیههه عزیزم حرف نداره👌👌❤❤

فداتشم

سپیده میگم ک فست اجباریه؟

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

سلام نی نی یار عزیز لطفا بررسی کنید واقعا زور داره تاپیک رو قفل هم می کنیم می ترکونن اصلا انصاف نیست. 

https://ninisite.co/discussion/topic/2190705/زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامداد-خمار-تاپیک-جدید?postId=138902317

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
 به سلامتی😍😍😍 اندازه ی کالاریت، سالم خوری کن..😉

سلام عزیزم قربونت برم سلامت باشین.

وزن شروع رژیم    ۷۷      وزن هفته قبل       ۷۱/۷۰۰         

وزن فعلی        ۷۰/۷۰۰

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

خانمهای عزیز دیروز صبح دختر یکی از فامیلامون تو تصادف فوت شد ۱۴ سالش بود و تک دختر می شه برا آروم شدن دلش یه صلوات بفرستین خیلی بی تابی می کنه از دیروز با مسکن ارومش کردن تو رو خدا    

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
من که نی نی کوچولو‌ندارم عزیزم‌ علی دیگ ۴سالشه😑😑

وای😐 زری😐 مگه تو شیرده نبودی 😫😫 چرا من همش فک میکردم تو هم شیر میدی 🤦‍♀️😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خانمهای عزیز دیروز صبح دختر یکی از فامیلامون تو تصادف فوت شد ۱۴ سالش بود و تک دختر می شه برا آروم شد ...

وای نه🥺🥺🥺 خدا بهشون صبر بده چقد وحشتناک😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒