2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
زهرا اجی نصفه شبا نی نیت پانمیشه شیر بخوره؟؟؟ ضعف نمیکنی شام نمیخوری؟؟؟ چیزی هس تو سینه ت؟؟؟😩

من که نی نی کوچولو‌ندارم عزیزم‌ علی دیگ ۴سالشه😑😑

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
مهدیه جون ماسک خاک رس چی هست همین خاک رس برا کوزه گیری منظورد هست یا ماسک اماده هست چه جوریه میشه یک ...

باید بخری خاک رس بهداشتی هست من از عطاری خریدم‌بسته بندی اماده س 👍

ببخشید من جواب دادم

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گررررررررررررم. افررررین عزیزم.  منم خوشحال شدم با این حرکتت.  رژیمی نمونه#   ...

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚💚💚💚💋💋💋💋💋💋💋🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
بچه ه چالش چوب عالیه انجام بدید حتما  @paytakht     @فریماهی     @زی ...

چشم عزیزم الان میخونمش

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
@mahdis7393   @paytakht   @helma2121   @فریماهی   @زی_زی_گولووو ...

عزیزم من میترسم بد قول بشم چون ممکنه نتونم زیاد بیام سایت 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
اون کوچولو شکم که میگی پوسته و شله ..کم کم میگی نمیره؟!؟ اون خطها که وای راس میگیا با لیزر نمیشه کم ...

من چون خیلی چاق شده بودم خیلی ترک دارم فکر نکنم بره

یه بار به دکتر لیزرم گفتم گفت کربوکسی تراپی کن ولی نمیره هاا کوچیک میشن منم گفتم نمیخوام

دوس دارم برم لیفت اما همسرم نمیذاره

بعضیا جنسشون خوبه شکمشون تخت میشن تو تثبیت اما من انتظار ندارم چون میبینم دیگه چیه

حالا من کلا با شیکمم مشکل ندارم مشکلم پشت شیکمم با سینه هامه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
چرا عزیزم ؟ 

میگه آشنا دارم تو سایت

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خداروشکر راضی هستی. لطف داری.  خدا کنه با این همه رعایت کردن لااقل یکشنبه زیر 70 کیلو باشم😕 ...

زیر ۷۰ یکم انتظارت زیاده اما غیر ممکن نیست این هفته هم نشه هفته بعد میشه مطمئنم. البته شما دو هفته پیش ۷۱.۴ بودین احتمالش زیاده که زیر ۷۰ باشی

ممنون گلم 😍😍😍😍😍😍سدیم پتاسیم دار بیشتر چیا میخوردی 

موز و تن ماهی و کلوچه فومن و شیره ها مثل شیره خرما و شیره انگور و شیره خرمالو و کلوچه لاهیجان و گردو و ماهی شور و چوب شور و سس مایونز و خرما و عسل و حلوا سیاه اردبیل و کره و آجیل و دارچین و فلفل و زنجفیل 

کلسیم کم باید بخوری و برنج سردی کم بخور اگر خاصی بخوری با گرمیجات بخور

یه چیزی هم درست کرده بودم دستور العمل رو یه دکتر ماما که رفته بودم پیشش برای بارداری بهم داد  شوهرم هر روز صبح ناشتا قبل از صبحانه میخورد البته خودم هم میخوردم خیلی خوشمزه بود 😉

پسته و بادام زمینی و بادا درختی و گردو و فندق رو آسیاب کردم و با عسل و دارچین فراوان قاطی کردم تو شیشه ریختم و روز یه قاشق چایخوری میخورد 

محیط بد نت رو هم قلیایی کن آبجوش شیرین بیا تو خصوصی بهت میگم 

من یه ماه جواب گرفتم البته تو هر بدنی متفاوته  خواهرم بعد از چهار ماه جواب گرفت و یکی از دوستام بعد از هشت ماه البته شوهرش واریکوسل داشت و عمل کرده بود و دختر خالم بعد از شش ماه 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
ممنون گلم 😍😍😍😍😍😍سدیم پتاسیم دار بیشتر چیا میخوردی 

راستی ویتامین E هم شوهرم میخورد ویتامین c هم زیاد بخورید مرکبات و سیرو گلابی و سیب و غرق کاسنی هم بود یادم رفته بود 

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
فکر خوبیه😍😍

من که جواب گرفتم البته بعضی وقتها مهمونی و یا بیرون میری و که دیگه کاریش نمیشه کرد

ن عزیزم بخور نوش جانت.

سلام عزیزم ببخش دیروز گزارش ندادم بیرون رفتیم یه جایی که هیچ کس نباشه بخاطر کرونا 

گوشی هم آنتن نمیداددیگه تا رسیدیم  خونه ساعت یازده بود یادم رفت گزارش بدم 

گزارش# دیروز

صبحانه چای و یه خرما (20 )

ناهار کباب برگ یه سیخ و جوجه کباب یه سیخ و دل و قلوه گاو هر کدام دو تیکه و زیتون 8تا و سالاد کاهو و دوغ نصف لیوان (600 )

شام جوجه کباب یه سیخ و دوغ نصف لیوان(230 )

میان وعده هندوانه یه قاچ کوچک و چای و یه خرما  و گیلاس و زردآلو و آلبالو (200 )

کالری مجاز 1000

کالری مصرفی (1050 )🙈

ورزش پیاده روی زیاد و کوه نوردی و والیبال و فوتبال بیشتر از یه ساعت

آب 9لیوان

حالا چون مجازت بوده بازم شکر🤲  😅😅🤣 اره فردا همتون باید حسابی ورزش کنین🤒 امشب همه زردیا ...

😂😂😂😂لعنت به برنج

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰