2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288674 بازدید | 36895 پست
ع من فک کردم تموم شده نمیرم دیگ😂😂😂😂😂

😂😂😂

خداییش ورزش از این اسونتر و مظلومترم مگه داریم😆😆😆

خیلی راحته، فقط بشین و بچرخ.. ولیی تاثیرش عالیه👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چالش ۸۶ روز رو رعایت نمیکنی گلم 😁 اخر چالش یه کاهش عالی خواهید داشت 😍👌👌👌💋

چرا رعایت میکنم

چون‌روزشماری نزدم؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم دیگه تا این حدم خوب نیست. خودت اذیت میشی. مهمونا میان و میرن. انقدر سخت نگیر😘

دیگه تموم شدم😚 الانم میان. ناهار دعوت کردم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
مشکل داشتم نتونستم وگرنه من این چند روز هیچ وقت دیر تر از۱۲گزارش ندادم آخه🥺🥺

از این به بعد دختر خوبی باشی اخطار نمیدم😚

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
سلام شیرین جون من دیروز پری شدم اصلاحالم خوب نبود نتونستم گزارش بدم ببخشیدولی رعایت کردم فقط میوه خو ...

باشه عزیزم قبلش خبر بدین😗

@beauty_queen2     سلام گلم خوبی؟ بهتری؟ کارای دندونات به کجا رسیده؟؟ تموم شدن؟؟

سلام عزیزمم..وقتتون بخیر.

ن عزیزم خیلی مونده تموم شده..گفتم ی بار تموم دندونامو درست کنم.شما خوبی عزیزم؟؟

خیلی ممنون ک این مدت همراهم بودین💋💋

من اصلا دوس دارم سرگروهم @شیرین_آردا   باشه خیلی پیگیر بچه هاشه

فدای تو بشم من حالا بعضیام میگن سختگیر و بداخلاقمااا🤨 چی شده چرا ناراحتین؟

سلان عزیزم خوبی? جاتون خالی توراهیم دامغانیم طبیعتش عالی.  دیروز تقریباحساب نشده خوردم چون تور ...

سلام عزیزم‌ خداروشکر خودت خوبی؟

ان شالله بهتون حسابی خوش بگذره 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عزیزم هندونه رو بذار برای میان وعده نه یه وعده کامل صبحانه رو مقوی تر بخور بقیه اش عالی بود👌🏻

چشم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

سلام سپيده جون ديروز انقدر شرم شلوغ بود نرسيدم بهت خبر بدم شرمنده مهمون داشتم بعدهم رفتم مهموني 😅كالري امروزم :

ص نون تافتون پنير كردو

ن قومه سبري ٤ تا قاشق برنج ٥ تا 

ميانوعده هندوانه پسته بادوم درختي

شام خورشت كدو 

اب ٨ ليوان چالش بنفش

كالري مجاز ١٦٥٠

دريافتي ١٦٠٠

ديروزم كالري دريافتي نزديك ١٦٠٠ بود 🙈🙈🙈

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
سلام عزیزمم..وقتتون بخیر. ن عزیزم خیلی مونده تموم شده..گفتم ی بار تموم دندونامو درست کنم.شما خوبی ع ...

مرسی منم خوبم..

یعنی دیگه نمیخاهی تو گروه باشی؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی گلی خب مسلما کالری شماری هم تاثیر داشته دیگه 

اون که آره عزیزم 😅

ولی منظورم از ورزش بود که انگار فقط همین چالش چوب رو می رفتین👌

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160