2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288681 بازدید | 36895 پست
صبحانه نخوردی ؟ کالری هم پر نکردی استپ میشی عزیزم  

من ساعت ۱۲ به بعد بیدار میشم دیگه صبحانه و نهارم یکی میشه من سایز هام رو ندارم سایز هم میگیرم میفرستم ولی تا یکی دو روز دیگه چون الان خونه نیستم

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
عزیزم تگخ گرفتی؟خوب بود عزیزم. عالی بود. فقط صبحونه ت جزش نیس که میگی یادم نبوده. بخاطر ورزش جم ...

اره عزیزم امروز رژیم خگخ بودم.....چشم حتما فردا دوش میگیرم....یه سوال تو روزای خگخ صبحانه چی باید خورد؟مثلا خیار گوجه بدون نون؟

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلم کالریتو حتما پر کن❤❤❤ ورزش چرا نداشتی؟

خب دیروز چون زیاد خورده بودم گفتین امروز کمتر بخور.

راست صداقتش صادق باشم هی ب حلقه نگا کردم اما حوصله نداشتم ورزش کنم هی گفتم ی ساعت دیگه دیدم ای دل غافل وقته خوابه🤦🤕🤭

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
بچه ها بیاین عکس  تغییر سایز با چالش چوب انگیزشی_ورزشی#   عکس قبل یه عکس قدیمی دیگ ...

ایول عزیززززززممم👌👌👌👌😍

فقط با چالش چوب این همهه تغیییر 😳

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
 گلم چون عضو‌گیری جدید داشتیم، فعلا چالش چوب هست تا سایز کشی بعدی.... ( تازه چون اکثرا با ش ...

چالش چوب صفحه چند بود گلم من  بچه هامو تگ کنم اینقدر همهمه شد هی تایپیکا میترکید ک همش در حال تگ کردن اینور اونور شدیم  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش#   @pari95     سلااام  صبحانه نان تافتون پنیر عسل گردو چای ۳۵۹ کالری ...

🔫🔫🔫🔫🔫🔫

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش#   @pari95     سلام گلم گزارش پنجشنبه مجاز 1600 مصرفی1600 صبحانه : نان ...

سلام عزیزم 👌👌👌💋💋💋💋💋

باشه گلم 

ایول عزیززززززممم👌👌👌👌😍 فقط با چالش چوب این همهه تغیییر 😳

مرسی گلی

خب مسلما کالری شماری هم تاثیر داشته دیگه 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@pari95   گزارش#   صبحانه:نان +شیره ارده ۱۹۲ ناهار عدسی دوملاقه +نان+دوغ و ترشی ۶۴۰ک ...

چالش ۸۶ روز رو رعایت نمیکنی گلم 😁

اخر چالش یه کاهش عالی خواهید داشت 😍👌👌👌💋

گزارش# @pari95   صبحانه:تخم مرغ آب پز+نان سنگک ۱۴۹ کالری میان وعده ۳ عدد خرما ۵۹. ...

👏👌👌💋💋💋💋💋

فاطمه جان کالری مجازتم بنویس 

کالریتو پر کن حتما