الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا نباید عفونت داشته باشی تو لگن جوش شیرین و آب ولرم بشین و باید بعد پریودی نزدیکی نداشته باشی تا یک هفته بعد نزدیکی داشته باشی بلافاصله بعد پریودی دختر میشه
من همه رو انجام دادم ولی نتیجه نداد...من حتی جوش شیرین میخوردم باورت میشه...حاما برو پیش متخصص..حتنا.بعضیا رژیم میدن..اون باز مطمین تره هر کی رفته از فامیلای ما جواب گرفته
من همه رو انجام دادم ولی نتیجه نداد...من حتی جوش شیرین میخوردم باورت میشه...حاما برو پیش متخصص..حتنا ...
یه دکتر ماما هست تو شهرمون خیلی معروفه خیلیا رفتن پیشش جواب گرفتن من برای بچه اولم رفتم پیش ماما ولی لین نه یکی دیگه ولی جواب نگرفتمحالا برای بعدی میترسم برمجای پیش ماما درصورتیکه خیلی ازاین دکترتعریف میکنن نمیدونم برم یانه برمپیش متخصص
به امیدخدایی که بالای سره نه بنده ای که کارش حرف زدن پشت سره
نگاهیچ وقت نگید رژیم گرفتم پسردار شدم پروفسور زنان چندسال پیش اومده بود برنامه ماه عسل گفت من تاالا ...
عمه کن خدا رخمتش کنه بچه هاش الان حول وحوش ۷۰ سال ین دارن ۴ پسر داشت که همه رو بب تغذیه و راههای دیگه اورده وروش رو به عروسها هم یاد داد که غالبا پسر داشتن ، البته قطعی نیست ولی احتمال رو زباد می گنه