2777
2789
عنوان

مصرف تخم هویج و گیاه قاصدک و ریشه کاسنی برای پسر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 18999 بازدید | 56 پست
یک روز درماه؟ اونوقت هم پسر گیرت میاد هم هوو

منظورش بدون جلوگیری

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر شوهر من سه ماه رژیم انبه گرفت ماه چهارم اقدام کردپسردار شد 

آره. انبه ام شنیدم خیلی خوبه

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

یک روز درماه؟ اونوقت هم پسر گیرت میاد هم هوو

خخخ ن عزیزم مثلا یک روزتخمکگزاری  اقدام کنی قبل و بعدش با کاندوم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
آره. انبه ام شنیدم خیلی خوبه

روش نزدیکی هم مهمه. خودت برو مطالعه کن در موردش

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
روز تخمک گزاریم دقیق باشه ۱ روز در ماه نزدیکی کن با جوش شیرین مطمئن باش پسر میشه

اینم میخوام رعایت کنم 3 ماه  رژیم فعلا بگیرم تا اقدام

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

نگاهیچ وقت نگید رژیم گرفتم پسردار شدم

پروفسور زنان چندسال پیش اومده بود برنامه ماه عسل گفت من تاالان علم زنان رو دارم ای وی اف و به پروفسوری رسیدم هر مطبی برای جذب بیمار مینویسن تعیین جنسیت  با رژیم 

منم دقیقا حرف اونو قبول دارم

مگه مریم مقدس رژیم گرفت؟ درحالی که خدا هرچی بخواد همون میده عصر جاهلیت نیست که خدا هست که تعیین میکنه دختر دنیا بیاد یا پسر مگه دکترا میتونن ادم درست کنن تلاش میکنن فقط برای نطفه گرفنتش دست اون خداستهمبن 

خواستم بدونیدتلاشتونو بکنید ولی بسپارید دست خدا

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

عزیزم رژیمت چیا بود میشه توضیح بدی 

صبحا اکثرا پنیر و مربا بود ناهار فقط برنج مثلا چلو گوشت با آلو بخارا سبزی پلو قورمه سبزی خورشت بامیه غذاهای مقوی و گرم میوه هم موز و توت فرنگی و آناناس فک کن سه ک اضافه کردم تو این سه ماه خودم و شوهرم فولیک اسید خوردیم شوهرم قرص جوشان ویتامین سی هر شب 

نگاهیچ وقت نگید رژیم گرفتم پسردار شدم پروفسور زنان چندسال پیش اومده بود برنامه ماه عسل گفت من تاالا ...

هرمطبی رژیم غذای تعیین جنسیت اصلا قبول ندارم 

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

حتما برو دکتر تغذیه سرخود حامله نشو یکم حوصله و صبر میخاد مطمعن باش نتیجه میگیری اون روزی که فهمیدم پسره بهترین روز عمرم بود در مورد رژیمتم غیر خودتو همسرت کسی چیزی نفهمه استرس نگیری ولی خیلی به شوهرت برس از مغذیجات و چای دارچین و عسل بده بخوره مخصوصا قبل رابطه که بخوای بعد سه ماه باردار بشی روی بیضه هم کمپرس یخ بزار اسپرم نر فعال میشه من خیلی تحقیق کردم و اینا رو انجام دادم

نگاهیچ وقت نگید رژیم گرفتم پسردار شدم پروفسور زنان چندسال پیش اومده بود برنامه ماه عسل گفت من تاالا ...

نه میدونم همه چی دست خداست ولی برای پسر باید تغذیه گرم و مقوی باشه ولی همیشه ما طبعمون سرد بود من که رعایت کردم نتیجم گرفتم و این مدت خیلی هم توسل داشتم فقط به خدا گفتم من تلاشمو میکنم تو هم نتیجشو بده و کسی هم اصلا متوجه نشد