2777
2789
عنوان

مصرف تخم هویج و گیاه قاصدک و ریشه کاسنی برای پسر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 18999 بازدید | 56 پست
یه دکتر ماما هست تو شهرمون خیلی معروفه خیلیا رفتن پیشش جواب گرفتن من برای بچه اولم رفتم پیش ماما ولی ...

حتما برو پیش اون که نتیجه داده فرقی نمیکنه عطاری باشه یا دکتر...ولی خودت رزیم نگیر فقط ز جر بیخوده منم شوهرم پسر میخواست وگرنه خنگ بودم شیش ماه خودمو کشتم با هر چی گرمس ...

ولی 

خداییش کاری ندارم چقدر خوبه ادم مواطب خوراکش باشه حالا با هر هدفی..الان دیگه هر چی بخوام میخورم...خخخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من نزدیک به دو ساله که ادویه مثل فلفل سیاه و قرمز میخک و زنجبیل تو غذا مصرف داشتم و دارم هفت ماهه لبنیات کلن گذاشتم کنار مصرف کم و بیش موز و خرما دارم سیر مصرف دارم تخم هویج و ریشه کاسنی از روز سه پریود تا سه روز بخور خوبه منم میخورم فقط یادت باشه تا سه روز قاصدک که مصرف نکردم پودر پسر هم خریدم تو اب میریزم میخورم خیلی بدطعمه 🤮🤢فک کنم توش گیاه قاصدک باشه تو پریودم دمنوش زعفران نبات میخورم زنجبیل مرتب با چایی میخورم با اب میخورم فعلا تو اقدامم اگه نی نی دار شدم بهت میگم اثرکرده یانه😂😂دختر خاله هام رعایت کردن نتیجه داد راستی قبل از نزدیکی شست و شو رحم با جوش شیرین فراموش نشه🙃🙂

حتما برو دکتر تغذیه سرخود حامله نشو یکم حوصله و صبر میخاد مطمعن باش نتیجه میگیری اون روزی که فهمیدم ...

ممنون عزیزم حتما

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

سلام منم چند ماهی میشه فلفل سیاه و زیاد مصرف میکنم لبنیات حذف کردم تا حدودی... هر شب چای دارچین مصرف میکنم..دکتر بهم گفت چیزای شور نخور خطرناکه البته اهلش هم نبودم... قرص فلوکونازول خوردم دکتر زنان داده بود... قبلش با جوش شیرین شستم ...یک هفته بعد پاک شدن اقدام کردم ... دمنوش قاصدک خوردم ... پوزیشن هم همونه که تو سایت گفت... سونو هم دادم گفت یه فولیکول سایز بیست داری که من همون شب اقدام کردم ... توکل به خدا که بهم یه پسمل ناز بده بیام بهتون خبرشو بدم...برام دعا کنید 

سلام منم چند ماهی میشه فلفل سیاه و زیاد مصرف میکنم لبنیات حذف کردم تا حدودی... هر شب چای دارچین مصرف ...

سلام عزیزم باردار شدی به سلامتی؟؟

گر مرا هیچ نباشد،نه به دنیانه به عقبی🤍چون تودارم همه دارم،دگرم هیچ نباید

من پیش دکتر مریم ابومردانی گرگان رفتم

سلام شما از جوش شیرین استفاده کردی؟؟سیکلتون چند روزس؟؟از کیت استفاده کردین ؟؟وچند تااقدام داشتین؟؟میشه این سوالارو جواب بدید

سلام عزیزم من نزدیک به دو ساله که ادویه مثل فلفل سیاه و قرمز میخک و زنجبیل تو غذا مصرف داشتم و دارم ...

سلام عزیزم.من الان پریودم تو رژیمم دمنوش قاصدک از چ روری ازپریودی بخورم و تاچند روز استفاده کنم؟