2777
2789
عنوان

بچه هاحکم اعدام وحیدخزایی دادن

383 بازدید | 16 پست

من اینستاندارم خودم ولی دوستام که داشتن اسمشوشنیده بودم..انگارخودش برگشته بودایران..که دستگیرش کردن وبعدم حکم اعدام..یکی ازاین شاخای اینستابودمیگن

خدایا شکرت..

اره 😑

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساشا صبحانی هم کاش اعدام شه😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بیچاره وحید خزابی

کاش انقدر سرعت عمل نسبت به دزد ها اختلاس گرا داشتن،کاش...

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بنده خدا داشت زندگیشو میکرد خود مردم گند زدن به ابروش!قکر نکنم اعدامش کنن دزد و قاتلش دارن راست راست راه میرن کسی کارشون نداره

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
امروز توگوشی شوهرم دیدم عکسشوفرستاده بون بزنی تونت مشخصه

نه در حد حدس و گمانه،فعلا دادگاهی براش تشکیل نشده

غروب که میشود یاد تو تا آنجا که میتواند  با تار و پود دلم بازی میکند....باش تا باشم و زندگی کن تا زنده بمانم.....