2777
2789
عنوان

یه چیزی تعریف کنم بخندیم 😂

561 بازدید | 37 پست

این داستان رو تو یه تاپیکی تعریف کردم خودم خندم گرفت گفتم برای شماهم تعریف کنم 😂 البته من از اینایی هستم که بانمک ترین چیزا رو به بی نمک ترین حالت ممکن تعریف میکنم حالا شما بخندین دلمو نشکنین😂

این مال خیلی سال قبله.

ما یه خانواده خیلی سنتی داریم. شاید یکی دونفر فقط تو طایفه ما خونه ی آپارتمانی داشته باشن، همگی خونه های حیاط دار تو محله های قدیمی. خونه ی پدری من تمام فرش هست و کلا رو زمین میشینن یا غذا میخورن. مبلمان و میز غذاخوری حالت دکوری داره و بی استفاده ست. اونموقع اصلاا مبل نداشتیم. 

نه فقط ما، هیچکس تو خانواده مبل نداشت. 

دختر خالم که ازدواج کرد خانواده شوهرش مبل داشتن، یه مدت بعدش هم خالم اینا مبل خریدن. 

خلااصه دوماه بعدش دخترخالم اومد خونه ی ما. 

مامان من یه گلخونه داره که به پذیرایی باز شده و ورودی گلخونه کمی بالاتره و حالت پله یا طاقچه داره. 

دختر خالم مستقیم رفت نشست اونجا و پاهاشو آویزون کرد😂😂😂😂گفتیم عه ریحانه چرا اونجا نشستی؟ بیا بشین بالا

گفت نه مرسی من عادت ندارم رو زمین بشینم😂😂😂😂😂😂😂

عادت نداشت 😂😂

فقط دوماه بود😂

طفلکم تازه عروس بود. تصور کنید با روسری ساتن و کیف ورنی و مانتوی عروسانه روی اون پله ی کوتاه نشسته بود و پاهاش تا شده بود🤭😂

چند روز قبل در حالیکه رو فرش چرخ میخورد و با بچش نقاشی می‌کشید بهش گفتم ریحانه یادته عادت نداشتی ؟😂 کلی خندیدیم. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ادمو سگ بگیره جو نگیره

از آن روزی ک خوردم سیب زمینی 😋دیگ دلم نیومد نخورم 😈انقد خوشم میاد وقتی روی اون زنگوله بغل علامت میاد میام میبینم لایک خوردم 😁وقتی ببینم ریپ کردین ذوق میکنم 😈انگا کلی سیب زمینی سرخ کرده گذاشتن جلوم😁 شمارو ب خدامیشع لطفا برای حل مشکلاتم و خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید 💛اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 💕نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد 🍫آدم پیر به یکباره جوان خواهد شد 🍫نمدونم چ ربطی داره ولی گفتم شاید درس عبرتی بشه برای ایندگان🙄😜

جوگیر شده بنده خدا  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمو سگ بگیره جو نگیرع🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خاعععکککک😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ادمو سگ بگیره جو نگیره

خیلی جوگیر بود طفلکم😂😂ولی در کل دختر بانمکیه

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

ای خدا😂😂😂😂😂😂😂

من عادت ندارم😂😂😂😂😂

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
جوگیر شده بنده خدا    

ناجور 😂

آدمو سگ بگیره جو نگیرع🍭

😂 😂 

خنده دار نبود 

فقط به این نتیجه رسیدم که دختر خالت خیلی خنگه😒😒یعنی چی این مسخره بازیا 

باید بهش میگفتی خوبه تا همین دو ماه پیش رو زمین بودی😑😑😒

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )