2777
2789
عنوان

دختربرادرشوهر

412 بازدید | 23 پست

خانما زنعموکوچیکم همسرش فوت شده بعددخترعموبزرگم خونش نزدیکه مادربزرگم واین زنعموکوچیکمه این دخترعموم شوهرش شیرازیه همش می‌ره شیراز بعداین همش ۲۴ساعته خونه زنعموکوچیکمه اصلاهم کارای خودشوانجام نمی‌ده ظرفاشونمیشوره رخت خوابشوجمع نمیکنه ....بعد تازه این دخترعموم خودش اصلاخواهرشوهراش یاخانواده همسرشوراه نمی‌ده خونش سرهمین مسئله داره طلاق میگیره از همسرش.حالازنعموم دوس نداره این همش بیادخونش به نظرتون چه جوری بهش بگه نیاد که اون ناراحت نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من که نفهمیدم چی شد

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

خب اون به اون بگه نیا خونه اون چون اون داره طلاق میگیره اون دوست ندارهدبیاد خونه اون که زندگی اون خراب بشه 

تو همین مایه ها تعریف کردی😐😐😐

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐