2777
2789
عنوان

دختربرادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینوامتحان کرده ولی همش که نمیشه بره آخه خونه مادربزرگم کنارخونه زنعمومه میاداونجامیبینه هست خونه یگ ...

وای خدا منم خیلی عصبی میشم یکی زیاد بیاد خونم حتی هفته ای ۲ بارم زیاده.بگو زن عموت بره خونه مادرشوهرش

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
[QUOTE=143693542]چرانمیره خونه مامان خودش[/QUOواسه آمارگرفتن میادازهمونجاهم زنگ میزنه آمارکاملوبه ما ...

وا چه پرووو بابا رک بهش بگه مثلا بگه عزیزم من یکم کارام زیاده وقتی مهمون میاد نمیرسم ۵شنبه ها میام خونه مادربزرگ اونجا همو ببینیم دختره پرو والا

آره خیلی پرروئه لقبشوگذاشته نفوذی    

بابا راش نده دیگه زن عموت اه اعصابم خرد شد.زن عموت بگه هر وقت خواستی بگو من میام بگو چن روز بره خونشون ببینه خوششون میاد یا ن

از نظر من کسی که نمیتونه حق خودشو بگیره و رک جواب یه سواستفاده گر رو بده همون بهتر که مهمون داری کنه کم کم یاد بگیره چطور گلیمش رو از آب بکشه بیرون

دیگه گذشت اون زمون که مردم همیشه مهمون داشتن و رفت آمد زیاد بود الان واسه کم کردن خرجشون هم که شده میان تلپ میشن چتر میشن

با سو استفاده گرها رک نباشی سوارت میشن

بهش بگه عزیزم از این به بعد چترت رو جای دیگه پهن کن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است