2777
2789
عنوان

بازم دعوامون شد!

943 بازدید | 85 پست

امروز قرار بود حرف بزنیم مثلا

تو تاپیک های قبلیم هست ک چی شده

یه هفتس داریم دعوا میکنیم

منم دیگه به این نتیجه رسیدم این زندگی فایده نداره سراسر دعواست 

یه ماه دیگه عروسیه ما حالا سر اولین مسائل تفاهم نداریم

۳ سال هم هست ک فرصت دادیم به هم و مشاوره هم رفتیم تو کل این سه سال، قبل ازدواجمونم مشاوره رفتیم

۱۰ پیام داد بیدار شو حرفات بزن

لحنش خیلی بد بود تو چت گفتم حالت خوش نیست برو خوب شدی بیا حرف بزنیم

گیر داد نه بگو بگو بگو

منم گفتم چی شد پس اخه

دیشب ک با عزیزم و جانم رفتی ک بیای حرف بزنیم الان باز سرد شدی ۲۴ ساعت نمیتونی رو حرفت بمونی تکلیفت هم با خودت مشخص نیست( یکی از مشکلام باهاش بدقولیشه،، یه سره میزنه زیر حرفاش)

الانم دعوامون شد دوباره😑🤦‍♀️

امیدوارم به اینده  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا نگیرین بهونهای الکی نگیرین همو درک کنینو با اخلاق هم کنار بیاین.

ب نظرای هم توجه کنین بااحترام بهم ایراداتونو بگین جوری ک همو بفهمین من همش این چیرا رو خوب بیان مکنم ک اون فرد بد متوجه نشه شما رو نمدونم.

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
الانم پیام داد میخوای منو یا نه؟

خب میخایش میخادت؟

اصن این چ سوالیه مگ عقد نیسین خب زنوشوهر همو میخان دیگ

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑
چشم

خوب دوران عقد بهتره تا عروسی و بچه

خودتم میگی نتیجه نگرفتی سه سال

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد