2777
2789
عنوان

خانوم های فعال بورسی بیایین

276 بازدید | 37 پست

میدونید قیمت دارایکم چقدر 

کسایی ک 2ملیون خرید کردن چقدرشده

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بستگی به سهامی که میخری داره

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲۰ درصد سود اخرین خبریه که من دارم ولی فعلا نمیتونی بفروشی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سیتا بخرید عالیه

همون تامین اجتماعیه؟صعودیه؟

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
واسه من تو پرتفو نمیاد لعنت به اگاه    

من مفید ام هنوز تایید نشده میگه تا5روز کاری ارسال میشه

همون تامین اجتماعیه؟صعودیه؟

شما به اینجور سیگنالها اعتماد میکنید؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

۱۲۰ درصد سود اخرین خبریه که من دارم ولی فعلا نمیتونی بفروشی

2ملیون ضرب 120کنم؟

نمیخام بفروشم

2ملیون ضرب 120کنم؟ نمیخام بفروشم

نه ۱۲۰ درصد سود یعنی حدود ۲ میلیون و صد سود

من تازه اول راهم برنامش هنو راه اندازی نکردم ولی چنتا کانال دارم خوبن

من خودم فعلا فعالیت نمیکنم دارم مطالعه میکنم یادبگیرم.