2777
2789
عنوان

خانوم های فعال بورسی بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 37 پست
امروز هر خرید دو میلیونی صندوق دارا یکم به ارزش شش میلیون و سیصد رسیده

الان من 2ملیونم شده شیش و سیصد؟مطمینی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز هر خرید دو میلیونی صندوق دارا یکم به ارزش شش میلیون و سیصد رسیده

شما چطکر سهامی میخرین؟

مثلا میگن مطمئن ترین سهام فولاد واهن الاته.

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
شما چطکر سهامی میخرین؟ مثلا میگن مطمئن ترین سهام فولاد واهن الاته.

هر سهمی رو اگر بدونید کی بخرید خوبه، اگه قصد ورود دارید اول چند ماه آموزش ببینید و از عرضه اولیه شروع کنید

راه راحتتر هم صندوقای سرمایه گزاری هستن که قطعا در یک سال سودی که میدن از سودی که یه تازه وارد بتونه دربیاره خیلی بیشتره

هر سهمی رو اگر بدونید کی بخرید خوبه، اگه قصد ورود دارید اول چند ماه آموزش ببینید و از عرضه اولیه شرو ...

از کجاها میتونیم اگاهیمونو ببریم بالا

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
هر سهمی رو اگر بدونید کی بخرید خوبه، اگه قصد ورود دارید اول چند ماه آموزش ببینید و از عرضه اولیه شرو ...

شما کلاس رفتید یا تحصیلات دانشگاهی دارید؟

خدایا گفتی ناامید نباش روحرفت حساب کردم میدونم روقولت هستی.                                                                               رِبِّ لاتَذَرنی فرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین‌
تحصیلات دانشگاهیم مرتبط با بورس نیست و خودم تا حدی مطالعه کردم

میخواستم ببینم با مطالعه توی سایتهای آموزشی میشه مسلط شد ودرست وبجا خرید وفروش کرد

تا حد زیادی بله ولی باید وقت بذارید و تحلیل بنیادی و تکنیکال مسلط بشید

شما سایت اموزشی خوبی میشناسی که معرفی کنی بهم؟