2777
2789
عنوان

آروم شدن خانواده مصیبت زده

645 بازدید | 24 پست

سلام تاالان خونواده ای دیدید که یکی ازشون فوت کنه و خیلی شوکه و بی قراربودن ولی بعد گذشت مدتی زندگیشون عادی ترشد؟چقد طول کشید قبلا هم تایپیک زدم درباره همچین چیزی ولی این سوالم مقداری فرق داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله من پدر شوهرم که فوت شد چون ناگهانی بود و راه دور حتی یه قبر نداشتن خیلی سخت آروم شدیم 

دوهفته اول که کلا داغون وتا چهلم هم خیلی بی قرار و گریون

ولی بعد دوماه کم کم جو آروم شد و همسر من بعد چهار ماه به روال برگشت

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یکیو میشناسم پسر جوونش فوت کرد تا یکسال هرروز بلند بلند گریه میکرد صداشو همسایه ها میشنیدن شوهرشم بنده خدا یکشبه موهاش سفید شد و کلا دست از کار کشید و چندسال اون آدم قبلی نشد حتی ورشکست شد بعد چندسال کم کم بهتر شدن

خدایا بغلم کن❤
خدارحمتش کنه تسلیت میگم

مرسی گلم

خدا رفتگان شما رو هم رحمت کنه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بله داییم تو 43 سالگی فوت شد. زن داییم اصلا تو حال خودش نبود .یه لحظه گریه میکرد یه لحظه تو شوک خودش رو میزد غذا نمیخورد بچه هاش نمیدیدتا یکسال هر روز ساعت پنج راه میوفتاد بره سر مزار میگفت دلم تنگ شده... خداروشکر الان بعد سه سال خیلی بهتره. فقط پنج شنبه ها میره سر خاک با بچه هاش😢😢انقدر جوون و زیباس که الان ما مبینیمش گریمون میگیره. 

بله داییم تو 43 سالگی فوت شد. زن داییم اصلا تو حال خودش نبود .یه لحظه گریه میکرد یه لحظه تو شوک خودش ...

هعی،،دقیقا مث مامان من

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

دوست عزیزم

دایی بنده در سن 42 سالگی فوت شدن و همین یه دونه دایی رو داشتم 

از مادرم دقیقا روز قبل از فوق داییم ، یه عکس داریم ، و توی مراسمات داییم هم خب تصاویری تهیه شد، وقتی این دو تا عکس که شاید فاصله ش حدودا ده روز باشه از هم دیگه کنار هم نگاه میکنیم به معنای واقعی کلمه داغون شدن رو در مادرم دیدیم 

روز ختم داییم مادرم گفت  کمرم شکست ، من اونجا بود که معنی این جمله رو متوجه شدم 

مادرم هرگز به حالت قبل بر نگشت ، هرگز 

خدا برای کسی نیاره

مسلما بعد از مدتی زندگی به روال قبل برمی گرده ولی هیچ وقت اون زخم التیام پیدا نمیکنه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

همسایه ما پسر ۱۵ سالش مرد خیلی عذاب کشید هر وقت میدیدمش میگفت تورو خدا دعا کن منم بمیرم به سال پسرش نرسید خودشو شوهرش تصادف کردن مردن دخترشون تنها موند الانم پیش عموش

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤