2777
2789
عنوان

مخفی کردن از برادر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 50 پست
آخه اگه قرار نبوده چیزی بدونن کلا نباید چیزی میگفتن من از دروغ متنفرم نمیدونم چرا الکی گفتن رهن کردی ...

شاید خواستن بینشون دعوا نشه که چرا پدرشون فقط ب شوهر تو کمک کرده ولی مطمئنا یه موقعی لو میره و اونوقت حتما دعوا میشه

آخه اگه قرار نبوده چیزی بدونن کلا نباید چیزی میگفتن من از دروغ متنفرم نمیدونم چرا الکی گفتن رهن کردی ...

بیشتر باید دقت کنید،وقتی دورغگویی سازمان دهی شده تو خانواده اشون هست ممکنه مسائلی رو هم از شما مخفی کرده باشن.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خودمم موندم نمیدونم چرا اینجوری میکنن من خودم اصلا همچین اخلاقی ندارم

بعضیا اخلاقشونه.

حالا اینا ممکنه بترسن که اونا هم بگن واسه ماهم باید خونه بخری.

ولی در هر صورت تو هم همکاری کن وگرنه ممکنه برات بد بشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

خانمی این مساله مربوط به خانواده ی اونا هست شما دخالت نکن .نزار بنده خداها از لطفی که در حقتون کردن پشیمون بشن . بزار چند سال با این خانواده زندگی بکنی و بشناسیشون شاید فهمیدی چرا نمیخوان به اون پسراشون بگن .اگر شما این قصیه رو علنی کنی خیلی برای پدرشوهرت بد میشه .بزار خودش هر وقت دلش خواست بگه اگر هم نخواست نگه . به برادر شوهرات چه ربطی داره شما چرا خونتون رو عوض نمیکنید ؟ اصلا اونا به این چیزا فکر هم نمیکنن .خودتو درگیر این مسایل نکن و از الان پدرشوهرت و مادرشوهرت رو با خودت بد نکن

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
شاید خواستن بینشون دعوا نشه که چرا پدرشون فقط ب شوهر تو کمک کرده ولی مطمئنا یه موقعی لو میره و اونوق ...

به اونا خیلی خیلی بیشتر کمک کرده اون یکی پسرشون الان فکر کنم ۱۵ سال بیشتر میشه ازدواج کرده سه سال پیش که خونه گرفتن پدرشوهرم کلی کمکشون کرد تا همین الان براشون گوشت و برنج و حبوبات میخره میبره .

اون یکی هم خیلی ساله ازدواج کرده از این بیشتر به اون هم خیلی کمک کرده .

لو هم بره سر من بد بخت همه چی خراب میشه منی که از اول گفتم یا نگید هیچی یا راستشو بگید

آخه دست من نیست که اونا نمیگن خودمم میگم درست نیست اینکار و واسم عجیبه که بهشون نمیگن

شما دخالت نکن عزیزم صلاح مملکت خویش خسروان دانند یه خونه از غیب اومده برات بشین راحت حالشو ببر 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
شاید خواستن بینشون دعوا نشه که چرا پدرشون فقط ب شوهر تو کمک کرده ولی مطمئنا یه موقعی لو میره و اونوق ...

اگر هم دعوا بشه بین اونا دعوا میشه کسی به اسی کاری نداره . نباید بخاطر این اگرها بره قضیه رو لو بده چون ممکنه الان دعوا بشه و مقصرش اسی بشه

فقط خودم میدونم چه لطفی بهم کرد که این بچه رو نصیبم کرد
بیشتر باید دقت کنید،وقتی دورغگویی سازمان دهی شده تو خانواده اشون هست ممکنه مسائلی رو هم از شما مخفی ...

تو مسائل مادی خیلی مخفی کاری دارن . حتی نامزدم مقدار حقوقش و مامان باباش اصلا نمیدونن و میگن یه سری چیزا حریم شخصیه و دلیلی نداره حتی برادر ، خواهر بدونه .

احساس میکنم یه نقدار پسر وسطیه متوقعه چون تا همین الان داره ازشون کمک میگیره حتی زنش بعد ۱۵ سال زندگی لباسشویی رو به تیکه میگفت چرا اونا براش نمیگیرن . درسته دستشون خیلی خالیه ولی اگر پدر مادر کمک هم میکنن لطفه وظیفه نیست که بخواد توقع داشته باشه و ناراحت باشه ازشون

اگر هم دعوا بشه بین اونا دعوا میشه کسی به اسی کاری نداره . نباید بخاطر این اگرها بره قضیه رو لو بده ...

اره بابا منم ک میگم بیخیال شه وقتیم فهمیدن بگه من خواستم که راستشو بگن خودشون گفتن نگید

بعضیا اخلاقشونه. حالا اینا ممکنه بترسن که اونا هم بگن واسه ماهم باید خونه بخری. ولی در هر صورت تو ...

خریدن واسه اونا هم ولی یکی از برادرشوهرام مشکل مالی داره شاید به خاطر اون نمیگن

خانمی این مساله مربوط به خانواده ی اونا هست شما دخالت نکن .نزار بنده خداها از لطفی که در حقتون کردن ...

نه بابا من که نمیخوام بگم ولی از دروغ بدم میاد میگم کاش میگفتن که بعدا داستان نشه و نگن چرا نگفتین و فکر کنن ما پدرشون و گولشون زدیم که واقعا اینجوری نبوده و من فقط یه خونه قیمت مناسب دیدم و به نامزدم گفتم اونم به پدرش گفت و خریدن