2777
2789
عنوان

عروسی...لطفا نیاین توهین کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر فامیلامون هنوز انقدر بی فرهنگ نشدن که بخوان جشن بگیرن همه رو هم دعوت کنن تو این کرونا

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

شهر ما سفید بود فقط بخاطر عروسی تو سه چهارروز امار رسیده ب 50نفر ودوتا کشته تا یک هفته پیش سفید بود خدانگذره ازشون هنوزم دارن عروسی میگیرن توروخدا ب فکر خودتون نیستین رحم کنین ب عزیزاتون یه عروسی هیچی نداره ک بخاطرش یه عمر پشیمونی ب بار بیارین 

شما ناراحتی نیا تو تاپیک فقط خواستم بدونم کسی رفته یانه قرار نیست برم از یه شهر دور با دوتا بچه کوچک

وقتی تاپیک میزنی باید منتظر هر جور نظرو فکری باشی،اول پستت با لحن تند نوشتی توهین نکنید منم نوشتم چی دوست داری بگو بگیم،اما روحت کلا پرخاشگری داره و از یک مادر بعیده،،،در ضمن به قول نی نی یار خیلی زشت و بی کلاسیه که بگی خوشت نمیاد تاپیکم نیا،

من نمیرم و خانوادم 

دوستی دارم که پارسال رزرو کرده بود و حدود ۱۰۰ تومن بیعانه داده ،متاسفانه صاحب تالار در صورت کنسلی پولش رو پرداخت نمیکنه و مونده چه کنه ، فامیل هم گفتن میان کنسل نکن 😑😑😑مبخواست بیخیال ۱۰۰ تومن شه ولی الان وقتی گفتن میان مجبوره بگیره 

همه چی به خانواده ربط داره 

مشکلی پیش نیومد

نرو عزيزم اگه تو بگيري کي ميخواد به بچه هات برسه اگه خدايي نکرده بچه هات طوري شن خودتو ميبخشي ؟ نوشته بود بيمارستان مفيد که مال کودکانه چقدر توش بچه کرونايي زياد شده 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
اون ۱۰۰تا هم ممکنه بگیرن لامصب وحشتناکککککه سرایتش

حالا تو ابان ماه

خواهرم اومد خونه مامانم اسهال استفراغ و بی اشتهایی داشت و یه دل دردی مث درد زایمان میگرفتش و ول میکرد

مارو بوس هم نکرد

رفت دکتر

دکتر گفت مسموم شدی

وای فردا دیدم پسرمم اینجوری شد

من تا طهر خوب بودم داشتم ناهار میخوردم یهو به طرز عجیبی همه این علایم رو پیدا کردم

عصرش مامانم هم گرفت

پسر خواهرمم همینطور

خیلی بد ویروسی بود

خیلی زود بینمون پیچید

کرونا که میگن بدترم هست

خدا نجاتمون بده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری