2777
2789
عنوان

برم خونشون یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 61 پست
دیگه خودش هست نمیشه گفت میخاد ثابت کنه ک تو بدی شاید حرف مهمی داره ولی باید بامادرت میگفت بیای

نمیدونم

خیلی میترسم ازینکه بگه دیدی اومد خونه

این خونه همه میره و اینا

خیای میترسم ازینکه بعدن ازین حرفا بزنه

اره ب نظرم کس دیگه ای رو هم میگفت بیاد منطقی تر بود

ببین من یه مادرم درکش میکنم،،ببین چرافکرمیکنی اگه مادرهمسرت دلش اززندگیتون راضی نباشه خوشبخت میشید؟ا ...

من این چیزی که میگی رو بهش ایمان دارم چون دیدم توی اطرافیانم....

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم😂❤ باشه نمیرم ۲۸ سالمه

خداییش کاری با مادرشوهرت ندارم ولی به نظر تو ی پسر بیست و سه ساله که از نظر عقلی هم میگن پسرا پنج سال از دخترا کمترن پس میشه هجده ساله چطور میشه بهش تکیه کرد.شما الان یچباید با یکی تقریبا همسن خودت یا بزرگتر از خودت ازدواج کنی.ولی خب من دیدم دختر بزرگتر بوده به مشکل خوردن بعدا تو زندگی پسره همش زور می‌کرده حرف حرف خودش باشه که احساس نکنه چون کوچیکه زنه بیشتر می دونه وفلان.و اینکه من خودم الان داداش دارم راستش بگه می‌خوام با یکی پنج سال بزرگتر ازز خودم ازدواج کنم شاید منم مخالفت کنم مگه اینکه دختره دیگه خداییش خوب باشه از لحاظ رفتاری و شعوری و اینا.

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
نمیدونم خیلی میترسم ازینکه بگه دیدی اومد خونه این خونه همه میره و اینا خیای میترسم ازینکه بعدن از ...

ن چون مادرش گفته داری میری ب حرف پسره ک نمیری

بعدم بایدیا بیرون قرارمیذاشت یا همرات یکی باشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
عزیزم میخواد رسما خار و خفیفت کنه و بهت بگه که پاتو از زندگی پسرش بکشی بیرون و بنظرم قبل از اینکه ب ...

خیلی میترسم ازینکه حرف این مدلی ای تو روم بزنه

بخصوص اینکه من ازینام که زبون ندارن و زودگریه میکنن

بهش بگم نگران نباشید  ما دیگه رابطه ای نداریم؟  یا پررو بازیه؟

نه خب اول بايد مطمئن شيد ببينيد هدفشون از دعوتتون چيه؟ ميتوني از دوست پسرت بپرسي. زنگ بزن ي بهانه بيار بگو نميتونم بيام سرم شلوغه و اين حرفا

خانوادت خبر دارن؟خدا نکنه ولی اون دختر وپسره ارمان نشنیدی؟فکر کنم اسمش عسل بود رفت خونه اخرم چندساله ...

مامانم اول گفت اگه مامانش هست اشکال نداره

بعدش گفت نه نرو میترسم چیز خورت کنه

بعد گفت زنگ بزن محترمانه تشکر کن و بگو خیالتون راحت باشه و اینا

5 سال که زیاده. بعدم اصلا سنجیده نیست کارت  دوستم انقدر لنگ دوس پسرش بود و به این دراون زد &nb ...

جدی؟ 

یعنی هیچ امیدی به تهش نداشه باشم؟

حتی اگه پسره خ دوسم داشته باشه؟

میخواد با جفتتون به طور واضح صحبت کنه و بگه به درد هم نمی‌خورین 🤔

من فک کنم اون لحظه از شدت استرس و ناراحتی و خجالت بمیرممممم!

اینکه خلیییی مذهبیههههه، از من متنفر بود و همچین چیزی رو گفت واقعا تعجب کردم

خیلی میترسم ازینکه حرف این مدلی ای تو روم بزنه بخصوص اینکه من ازینام که زبون ندارن و زودگریه میکنن

مطمئن باش اینکارو میکنه منظور دیگه ای غیر از این نداره

که اگه منظورش خوب بود بجای اینکار پامیشدن میومدن خونه اتون برای خواستگاری ولاغیر‌‌....

نرو هیچ وقت و سعی کن رابطه رو تمومش کن تا قبل ا  اینکه پشیمون بشی بخدا ته این روابطی ک پسر کوچیکتره و خانواده مخالف سرسختی ام داره هیچیییی نیست هیچییییی همش زجر و ناراحتیه 

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
نرو اگرم خیلی واجبه ک ببینیش بگو اگه میشه کافه قرار بزاریم

خواستم همینو بگم

بگم من که مزاحم نمیشم اما اگر شما میخواید منو ببینید که خیالتون راحت شه میتونیم بریم کافه

من فک کنم اون لحظه از شدت استرس و ناراحتی و خجالت بمیرممممم! اینکه خلیییی مذهبیههههه، از من متنفر ب ...

خدا نکنه 🙂 انشاءالله که خیر باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...